Časopis za pokrajino Posavje
26.09.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Ekskluzivna modna revija v krški Qlandii

Objavljeno: Četrtek, 16.03.2023    Rubrika: PANORAMA Redakcija
DSC_0941

Manekenke in manekeni so se samozavestno sprehodili po modni pisti.

V sredo, 15. marca, je v Qlandii Krško potekala modna revija, v okviru katere so se po modni pisti sprehodili manekenke in manekeni iz Posavja ter predstavili kolekcijo za pomlad in prihajajoče poletje.

Kot je za naš medij povedala marketing managerka Qlandie Krško Sergeja Bogovič, so tokrat pripravili »QL modni spektakel, na katerem so se predstavili trgovci Qlandie Krško. Dogodek je v prvi vrsti namenjen povezovanju in predstavitvi trendov v svetu mode.«
DSC_0891

Dogodek so z nastopom glasbeno popestrili učenci OŠ Leskovec pri Krškem.Bogovič je še poudarila: »Trudimo se, da bi izkoristili prednosti in danosti velikega nakupovalnega središča, ki ga premore Krško, saj gre za prostor, kjer lahko sodelujemo z lokalnimi ponudniki, podjetji, društvi in organizacijami. Pri tem se nismo omejili samo na krško občino, temveč kar na celotno Posavje, saj se nam zdi prav, da imamo nekoliko večjo publiko.«

Na odru je v okviru dogodka s pevskimi točkami nastopilo 60 učencev Osnovne šole Leskovec pri Krškem pod mentorstvom Klavdije Mirt in Tamare Vardič. Kot je še dejala Bogovič, z omenjeno šolo zelo lepo sodelujejo, ravno tako uspešno sodelujejo s tamkajšnjim vrtcem.
DSC_0861

Marketing managerka Qlandie Krško Sergeja Bogovič in povezovalka dogodka Damijana ŠtraserOb koncu odlično obiskanega dogodka, na katerega so se organizatorji pripravljali vse od novega leta naprej, so podelili tudi nekaj nagrad posameznikom iz občinstva, ki so se opogumili in stopili na modno pisto. »Pri manekenkah in manekenih, ki so se v to vlogo prelevili za en dan, smo se potrudili, da prihajajo iz lokalnega okolja, pri čemer nismo dajali poudarka temu, da morajo do potankosti ustrezati kriterijem, ki sicer veljajo v svetu mode. K sodelovanju na modni reviji smo tako povabili tudi naše zaposlene in kupce v naših trgovinah,« je še dejala Bogovič.

Modni dogodek je z lepo besedo povezovala Damijana Štraser.

Za več utrinkov ste vabljeni k ogledu fotogalerije spodaj.

A. K.

#povezujemoposavje
« Nazaj na seznam
»