Časopis za pokrajino Posavje
7.06.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Emkej in Muzičari + Pinta v ZMŠ Krško

Objavljeno: Sreda, 22.03.2023    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
20210211-Emkej-Ljubljana-FotoMarkoAlpner-320
​V soboto, 25. marca 2023, ob 21:00 uri  bodo v Zavodu za mladino in šport Krško nastopili na koncertu Emkej in Muzičari in posavski reper Pinta.

EMKEJ IN MUZIČARI

Emkej je eden najbolj prepoznavnih slovenskih reperjev, ki navdušuje z zmagovalnim receptom – besedila, s katerimi se lahko poistovetimo, prepričljiv vokal, simpatična štajerščina, ter kanček drznega humorja.

Emkejevo prvo resnejše glasbeno udejstvovanje z ekipo Tekochee Kru se je pričelo pred dobrim desetletjem, ko so izdali album Adijo stari, kaki scenarij, kjer je hudomušne nasmehe publike izvabljal s komadom Veronika. Kilometrino na odrih je kasneje nabiral s solo koncerti in kot del kolektiva Velebor, ustanovil pa je tudi založbo Wudisban.

Na odru se bo EMKEJ predstavil skupaj z zasedbo MUZIČARI. Z nami bodo v postavi: Marko Kocjan – Emkej, vokal, Karlo Petrovič, bobni, Goran Sarjaš, bas, Vid Turica, kitara, Žan Hauptman, klaviature.

PINTA

PintaMC je posavski reper, član VanLov Family, ki predstavlja svoje poglede na svet in prigode iz okolice brez olepševanja.

Vstopnina 5 EUR. Vstopnice bodo na voljo na dan koncerta na info točki Zavoda za mladino in šport.

Vir: ZMŠ Krško
« Nazaj na seznam
»