Časopis za pokrajino Posavje
2.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Kostanjeviški skupini Šole zdravja obiskal župan

Objavljeno: Torek, 10.03.2020    Rubrika: PANORAMA Redakcija
kostanjevica-sola zdravja-zupan (24)

Župan Petretič in Španovičeva med kostanjeviškimi in prekopškimi telovadkami

V torek zjutraj, dva dni po dnevu žena in na dan mučenikov, je obe skupini 'oranžnih telovadk' Šole zdravja iz kostanjeviške občine obiskal tamkajšnji župan Ladko Petretič.

Obe skupini, manjša kostanjeviška in večja prekopška, sta na kopališču Otok skupaj opravili jutranjo vadbo pod vodstvom vodje krških in kostanjeviških skupin Šole zdravja Helene Španovič. Po koncu vadbe jih je obiskal župan Petretič in jih obdaril z majicami, na katerih je poleg znaka Šole zdravja tudi grb občine Kostanjevica na Krki, Španovičeva pa mu je ob moškem prazniku podarila cvetlico.
kostanjevica-sola zdravja-zupan (23)

Predaja novih majic

Pohvalil jih je za vztrajno vadbo in skrb za zdravje, hkrati pa obljubil, da bodo lahko dobile prostor v okviru načrtovanega medgeneracijskega centra v Kostanjeviškem dvorcu, ki ga občina odkupuje od župnije. Oranžne telovadke so ga povabile v svoje vrste, a je dejal, da mu županske obveznosti tega zaenkrat še ne dopuščajo.
 
Medtem ko smo prekopško skupino Šole zdravja že predstavili tako v Posavskem obzorniku kot na spletni strani, bomo v eni naslednjih številk časopisa še kostanjeviško skupino.
 
P. P.
 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

07.05.2020 | Redakcija

S kolesom k šivilji Valerci

05.05.2020 | Redakcija

Edinstven rudniški števec

27.05.2019 | Oglas

Kako hitro do specialista?