Časopis za pokrajino Posavje
7.06.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Materinski dan na Zdolah

Objavljeno: Ponedeljek, 27.03.2023    Rubrika: PANORAMA Redakcija
thd materinski dan na zdolah (6)

Obiskovalci so zapolnili krajevno dvorano

V nedeljo, 26. marca, je Dom krajanov Zdole pod okriljem THD Zdole zacvetel in v popoldanskih urah vzbrstel od ponosa in navdušenja mamic in ostalih gostov. Naši otroci so namreč povsem sami pripravili nadvse zanimiv in glasbeno obogaten program, ki je bil oblikovan kot »skrivna misija za zaprtimi vrati«. 

materinski dan na zdolah (16)

Otroci so pripravili za vse mame in ostale obiskovalce prisrčen program.

Nastopajoči so navduševali s plesom, pesmijo, recitacijami in solističnimi nastopi na glasbilih. Pogled nanje je bil neverjeten, saj je oder krasila čudovita scena, ki so jo pripravili malčki in vzgojiteljice Vrtca Zdole - enote Murenček, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

thd materinski dan na zdolah (1)

Na materinski dan so člani THD obiskovalce pogostili s palačinkami.

Ob tej priložnosti se srčno zahvaljujemo tudi Glasbeni šoli Krško s korepetitorjem Martinom Šušteršičem in učiteljico Tanjo Petrej, ki sta doprinesla čaru prireditve s solistično točko oboistke Neve ter Mažoretnemu klubu Baton Krško, ki nam je nizal nasmehe na obrazu z glasbenimi ritmi kot tudi pogledi na vihtenje palic in »comfov«. Prireditev smo zaključili s pogostitvijo s sladkimi palačinkami, ki so jo pripravili pridni člani THD Zdole, druženjem na ploščadi in ne nazadnje obdaritvijo mamic z raznobarvnimi pelargonijami.

Vir in foto: THD Zdole
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

18.07.2019 | Redakcija

Hiša iz lesa, slame in gline

16.11.2020 | Redakcija

Postrv z zelišči

07.05.2020 | Redakcija

Dovolite, da vas zapelje Ford