Časopis za pokrajino Posavje
19.09.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Na čelu Turistično hortikulturnega društva Zdole po novem Romana Žnideršič

Objavljeno: Ponedeljek, 06.09.2021    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
IMG_20210903_190050

Marjan Gričar je čestital naslednici Romani Žnideršič.

V petek, 3. 9. 2021, so se člani Turistično hortikulturnega društva Zdole zbrali v novem Domu krajanov Zdole in imeli 26. redni letni zbor članov. THD Zdole je kljub epidemiološkim ukrepom in za društva v izredno težkem položaju, izvedlo večino aktivnosti, ki so v 26 letih delovanja postale tradicionalne.  Del dogodkov se je odvijal v živo, del njih pa virtualno (objave na facebook strani društva in lokalnih medijih).

Tokratni zbor članov je bil poseben, saj se je to leto iztekel mandat predsedniku društva Marjanu Gričarju, ki je bil na čelu društva uspešnih osem let. Tako je zbor članov društva izvolil novo predsednico Romano Žnideršič in ji zaželel uspešno delo na novi poti. Romana je v uvodnem pozdravu in zahvali ob zaupanju mandata povedala, da si želi, da bi društvo tudi v bodoče delovalo aktivno, z novo energijo in osvežitvijo obstoječega programa, predvsem z medgeneracijskim sodelovanjem krajanov.

Zbrane je nagovoril tudi predsednik KS Zdole Marjan Zorko. Zahvalil se jim je za vse prostovoljne ure in dejavnosti, ki izredno bogatijo vsebino društva in za uspešno sodelovanje s Krajevno skupnostjo in promocijo kraja.

Po uradnem delu so zbrani nazdravili uspešnemu letu in novim ciljem, ki so si jih zastavili za letošnje in del prihodnjega leta.

Vir: THD Zdole
 
 
« Nazaj na seznam
»