Časopis za pokrajino Posavje
18.08.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Na dobrodelnem BBQ & BEER Fest Sevnica 2022 zbrali tisoč evrov

Objavljeno: Torek, 21.06.2022    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
Beer12

Dobrodelni sevniški dogodek je popestrila glasba dveh odličnih skupin.

Rotaract klub Sevnica in Študentski klub Sevnica sta v petek, 10. junija, ob Športnem domu Sevnica in na terasi lokala PLATZ že sedmo leto zapored organizirala Dobrodelni BBQ & BEER Fest Sevnica, tradicionalni kulinarično-koncertni dogodek, na katerem se sevniškemu občinstvu vsako leto predstavijo ponudniki ameriških barbecue (BBQ) specialitet in burgerjev ter slovenske kraft pivovarne, kulinarično dogajanje pa popestri večerni rock koncert.

Na letošnjem rekordnem Dobrodelnem BBQ & BEER Festu Sevnica so se s posebno BBQ ponudbo predstavili 79'Burgers iz Krškega, organizatorji pa so tudi tokrat sledili cilju, da na festivalu občinstvu vsako leto predstavijo novo kraft pivovarno. Gostujoča kraft pivovarna, ki je prevzela točilne pipe in se prvič predstavila v Sevnici, je bila tokrat pivovarna Rooster, prejemnica nagrade za Naj pivo Slovenije 2022. Sončno petkovo popoldne, polno okusne hrane in odličnega piva, se je nadaljevalo v večerni koncert, na katerem so nastopili Bon Jovi tribute Crush iz Italije (ena najboljših Bon Jovi tribute skupin v Evropi) in dolenjska zasedba RockDefect. Oboji so navdušili.

Dogodek je presegel vsa pričakovanja organizatorjev, saj ga je obiskalo rekordno število obiskovalcev, ki se jih je tekom dneva nabralo več kot 500, posledično pa je organizatorjem uspelo zbrati tudi rekordno dobrodelno donacijo, ki letos znaša kar 1.000 evrov in bo v celoti namenjena migrantskim centrom v Sloveniji, v katerih so nastanjeni begunci vojne v Ukrajini.

Organizatorji se ob tej priložnosti zahvaljujejo vsem obiskovalcem dogodka in sponzorjem, donatorjem ter prijateljem dogodka: PLATZ, 79'Burgers, Posavski obzornik, MAGMA Media, Billboard 2.0 CPA in podjetju Evergreen. Se vidimo zopet prihodnje leto na Dobrodelnem BBQ & BEER Festu 2023!

Gal Safran, Rotaract klub Sevnica

#povezujemoposavje
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

10.04.2019 | Redakcija

Z nasmehom na obrazu

09.03.2021 | Redakcija

Epidemija in hišni ljubljenčki

04.10.2021 | Oglas

O ribah skozi otroške oči