Časopis za pokrajino Posavje
19.04.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Na letošnji TEDxKrško konferenci bo ozračje »naelektreno«

Objavljeno: Sobota, 03.04.2021    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
TEDxKrško 2021
Letošnja pomlad prinaša novo TEDxKrško konferenco, ki se pod okriljem Kluba posavskih študentov (KPŠ) prireja že četrtič. Posebnost letošnje TEDxKrško konference je, poleg spletnega izvajanja, predvsem izbor govorcev – le ženske. S svojimi do 15-minutnimi govori predstavijo ideje, vredne širjenja, vsem pa je skupna tematika in rdeča nit konference: Naelektrene. Zaradi epidemoloških omejitev bo dogodek potekal preko spleta, in sicer v soboto, 24. aprila 2021, s pričetkom ob 18. uri. Za udeležbo na TEDxKrško je potrebna predhodna prijava, povezava do prijav pa bo objavljena teden dni prej na spletnih mestih TEDxKrško in Kluba posavskih študentov (spletna stran, Facebook in Instagram profil).

TEDxKrško je neodvisno organizirana konferenca po licenci, pridobljeni s strani organizacije TED, locirane v Ameriki. S projektom KPŠ sledi sistemu inovativnega neformalnega izobraževanja, ki obiskovalcem ponudi drugačen uvid v določene tematike, ponudi jim nove ideje, znanja in razširi način razmišljanja, hkrati pa privablja mlade, da se udeležijo tovrstnih dogodkov. Tudi tokrat bo dogodek brezplačen, s čimer postane dostopen vsakomur, vseeno pa je potrebna predhodna prijava, preko katere organizatorji lahko vstopajo v stik z udeleženci in jim posredujejo potrebne informacije za izvedbo spletne oblike dogodka.

Posebna edicija TEDxKrško 2021, poimenovana 𝗡𝗔𝗘𝗟𝗘𝗞𝗧𝗥𝗘𝗡𝗘, že z naslovom izpostavi izbor letošnjih nastopajočih – ženske. Prevzele nas bodo z energičnimi in poglobljenimi govori, ki nas bodo, do zadnjega trenutka, držali v napetosti, na samem robu sedišča, tokrat v udobju lastnega doma. Električni impulzi v možganskih celicah bodo ponoreli, nove informacije nam bodo napolnile glave in nam razburile duha.

Ste odprti za nove ideje in pripravljeni, da vam intenzivne informacije naježijo kožo?

Potem je TEDxKrško: Naelekrene izjemna priložnost, ki je ne smete zamuditi. Spremljajte spletna mesta KPŠ in TEDxKrško za podrobnosti o dogodku in govorkah.

Klub posavskih študentov
« Nazaj na seznam