Časopis za pokrajino Posavje
19.01.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Nagradna igra podjetja Avto Krka Naj tehnični postane doživetje je dobila epilog

Objavljeno: Ponedeljek, 26.10.2020    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
091
Nina Uhernik z Otočca je v poslovni enoti podjetja Avto Krka v Novem mestu prevzela novega twinga. Prav njej ga je namenil žreb v nagradni igri Naj tehnični postane doživetje.

Prilagojeno aktualnemu dogajanju na slovenskih tleh so v podjetju Avto Krka sončno pozdravili novo lastnico vozila Renault twingo. Med sodelujočimi, ki so izpolnili vstopnico, na eni od 29-ih enot Avto Krka po Sloveniji ali preko spleta, je bila izžrebana Nina Uhernik iz Otočca.
082
Avto ji je predala gospa Tatjana Verstovšek, članica Uprave Avto Krka. V okviru nagradne igre, ki se je začela lanskega novembra in so jo zaključili konec septembra, so vsak mesec podelili paket praktičnih nagrad. Odziv v nagradni igri je bil izjemen in veseli so, kadar lahko svojim strankam polepšajo vsakdan. Z nepopisno srečo in veseljem se je gospa Nina zahvalila podjetju Avto Krka in dodala, da so ji res pripravili nepozabno doživetje.
nagrajenka 1

Vsem sodelujočim v nagradni igri se Avto Krka zahvaljuje za sodelovanje in čestita tako prejemnikom mesečnih nagrad kot Nini Uhernik, ki ji želijo prijetno in varno vožnjo z novim avtomobilom. Obenem vas vabijo v sodelovanje  v novi nagradni igri. Več na www.avtokrka.si.
 
Vir: Avto Krka
 
« Nazaj na seznam
»