Časopis za pokrajino Posavje
30.11.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Noč pod skakalnico v Spodnjih Dulah z Dinom Petrićem, Klapo Šufit in DJ Boštjanom

Objavljeno: Ponedeljek, 26.09.2022    Rubrika: PANORAMA Redakcija
DSC_1045

Dino Petrič (desno) je s Klapo Šufit odpel pesem Još me lipo gledaš ti. Na sliki s članom zasedbe Teom Bikićem.

V petek, 23. septembra, je bil za Spodnje Dule na obrobju Krškega prav poseben večer, saj sta pod velikim šotorom v okviru Noči pod skakalnico nastopili dve veliki glasbeni imeni, in sicer so publiko na noge dvignili člani Klape Šufit ter nepozabni Dino Petrić.

DSC_1115

Organizatorka dogodka Maja Martinjak

Dogodek, ki je trajal do ranega jutra, je v Spodnje Dule v organizaciji Bara Grič privabil res lepo število obiskovalcev, ki so do zadnjega kotička napolnili šotor; za pravo razpoloženje je med nastopi glasbenih gostov poskrbel tudi DJ Boštjan iz Petkove pumpe Radia Veseljak.

Klapa Šufit je navdušila z izvedbami zimzelenih melodij, med drugim so zapeli skladbe, kot so: Kad mi dođeš ti, Vela luka, Da te mogu pismom zvati, Oči boje lavande itd. Predstavili so se tudi s svojimi skladbami, med drugim s pesmijo Proplakat će srce, najbolj pa so navdušili s priredbo Slakove skladbe Čebelar.
DSC_0878

Del številne ekipe, ki je skrbela, da gostje na Noči pod skakalnico niso bili žejni.Na oder je stopil tudi težko pričakovani Dino Petrić, ki je s Klapo Šufit zapel uspešnico Još me lipo gledaš ti, nato pa je obiskovalce dodobra razgrel z izvedbami skladb, kot so Vino i noč, Desi se in z drugimi njegovimi uspešnicami. Predstavil se je tudi s skladbami drugih izvajalcev, kot so Meta, To je to, Ako su to samo bile laži, Srce nije kamen, Duša od papira itd.
DSC_0978

Šotor pod skakalnico je bil poln obiskovalcev, ki so uživali ob dobri glasbi, hrani in pijači.Kot je za naš medij in časopis po končanem dogodku povedala organizatorka Noči pod skakalnico Maja Martinjak, sta se s partnerjem Dragom dlje časa poigravala z idejo, da bi pripravila in izpeljala organizacijsko tako zahteven projekt. »Težko je dobiti pevce oziroma nastopajoče, a sva imela srečo, da sva uspela v Spodnje Dule pripeljati DJ Boštjana, Klapo Šufit ter Dina Petrića.

Prvič sem organizirala tako velik projekt, prvi pogovori v okviru priprav so stekli že junija,« je še razložila Martinjak. »Za strežbo na dogodku je poskrbel organizator, za hrano pa so prijazno poskrbeli pri Ošteriji pri Selaku,« je še izpostavila Martinjak. Sicer pa je organizatorki pri pripravah na dogodek z nasveti nesebično pomagal tudi predsednik ŠD Gora Jože Šinkovec.

Ob tej priložnosti je organizatorka Maja Martinjak tudi napovedala, da že tečejo priprave in dogovarjanja za Noč pod skakalnico v Spodnjih Dulah prihodnje leto, ki naj bi trajala, tako Martinjak, kar dva dni, predvidoma v mesecu avgustu.

A. K.

#povezujemoposavje
« Nazaj na seznam
»