Časopis za pokrajino Posavje
18.02.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

»Okusi Posavja« prestavljeni na Tržnico Videm

Objavljeno: Petek, 06.09.2019    Rubrika: PANORAMA Redakcija
Okusi Posavja - Tržnica Videm

Vabljeni na zaključek festivala Okusi Posavja

Letošnji celotedenski festival Okusi Posavja se s sobotno prireditvijo (7. 9.), v sklopu katere bodo na stojnicah gostinci nudili hišne specialitete v pokušino in vinarji svoja vina, preveša v sklepni del. Ker je za soboto napovedano prireditvam na prostem nenaklonjeno vreme, jo organizatorji - Center za podjetništvo in turizem Krško v sodelovanju z Občino Krško in regijskimi ponudniki - prestavljajo iz starega mestnega jedra Krškega na pokrite površine Tržnice Videm.

Na slednji bo od 17. ure dalje potekal enak načrtovan program: po sistemu nakupa žetonov bodo na stojnicah jedi nudili Splavar, Gostilna Pečnik, Restavracija Ajda, Restavracija Silvester in Gostilna Jež, vinsko kapljico pa vinarji Kerin - Hiša frankinje, Hiša trt, vina in čokolade Kunej, Klet Pirc, Vinska klet Žaren, Vina Dular, Klet Krško, Vinska klet Molan, Vinarstvo Keltis, Vinska klet Mastnak, Vinotrs d.o.o.- Robert Jarkovič, Kmetija Kobal, Vina Kozinc, Hiša vin Grabnar in Vino Kralj, za spremljajoči glasbeni program pa bo poskrbel duet Klara in Lovro.

Hkrati organizator spreminja tudi lokacijo za prijavljene goste s karto za Atrij izbranih okusov, prvotno načrtovan v Mencingerjevi hiši, in sicer se naj gostje, kot so zapisali v sporočilu, zberejo na parkirišču pred tržnico Videm ob 16.45, od koder jih bodo z avtobusom prepeljali na izbrano lokacijo.

Naj vas dež ne zaustavi, sobotno popoldne izkoristite za druženje in pokušino dobrot lokalnih ponudnikov.

B. M.
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

ne spreglejte