Časopis za pokrajino Posavje
28.01.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Otvoritev bivalne enote Bučka

Objavljeno: Petek, 25.11.2022    Rubrika: PANORAMA Bralci pišejo
Slika Bučka 2022
V torek, 15. novembra 2022, smo bili povabljeni vsi uporabniki in zaposleni iz Centra Sonček Krško na slavnostno otvoritev nove hiše bivalne enote na Bučki, kjer so uredili prostore za šest uporabnikov, da bomo lahko v njej živeli. 

Tudi jaz sem dala vlogo, da bom šla enkrat živet v to bivalno enoto, ker so moji starši (ati in mama) na žalost že bolni in ostareli. Na prvi pogled so mi bili prostori lepi, ker je veliko dnevne svetlobe in ni nobenih stopnic.

Najbolj mi je bilo všeč, ker sta me  po telefonu poklicali Karmen Preskar in Bernarda Zorko, če sem pripravljena kaj zaigrati na svoj sintisajzer. Bila sem zelo prijetno presenečena, da sta se spomnili name. Jaz sem bila seveda takoj za to. Zaigrala sem tri skladbice: 1. NE PRIŽIGAJ LUČI (Lojze Slak) 2. TI NISI TAKA AVŠASTA MLADENKA (Modrijani) in 3. KJER LASTOVKE GNEZDIJO (ansambel Franca Miheliča). Od publike sem dobila zelo močen aplavz. Na koncu mi je tudi čestital in me objel  novinar Robi Erjavec, ki je bil povezovalec prireditve na Bučki. Tudi direktor Zveze Sonček gospod Iztok Suhadolnik mi je prijazno čestital za moj nastop.
                                                        
Uporabnica : Monika Planinc
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte