Časopis za pokrajino Posavje
25.05.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Piknik ŠD Partizan Sevnica

Objavljeno: Sreda, 13.06.2018    Rubrika: PANORAMA Bralci pišejo
20180610_124855 (2)

Ob zaključke uspešne športne vadbe je sledil piknik na prostem.

Nedeljo, 10. junija, smo člani ŠD Partizan Sevnica preživeli v sproščenem vzdušju na pikniku, ki smo ga že tretje leto organizirali za zaključek uspešnega šolskega leta pred Športnim domom Sevnica.

Tokrat je bil piknik za vse člane društva brezplačen, udeležilo pa se ga je skoraj 100 ljudi. Ob prijetni družbi, odlični hrani, pijači, glasbi in pestri animaciji za otroke smo preživeli čudovito nedeljsko popoldne.

Piknik je beležil zaključek uspešnega šolskega leta, ki se je začelo z gimnastičnimi pripravami konec avgusta 2017, ki so potekala že deveto leto zapored. Nadaljevali smo z naslovom državnih prvakinj v orodni gimnastiki članic. December je bil kulturno obarvan s 60-mi nastopajočimi na božičnih predstavah pod naslovom Božični večer z varuško Olgico, ki si jo je ogledalo okrog 1.400 gledalcev na petih predstavah. V šolskem letu 2017/2018 smo organizirali brezplačne vadbe za predšolske otroke skupaj s starši in za starejše nad 65 let. Z brezplačnimi vadbami bomo nadaljevali septembra 2018, ko končamo 10. gimnastične priprave avgusta 2018. Za letošnje leto smo bili tudi uspešni na razpisih za sredstva preko Občine Sevnica, Fundacije za šport in Sokolske Zveze Slovenije. Pridobili smo si tudi odličen položaj znotraj Športne zveze Sevnica z na novo izvoljeno podpredsednico Zveze. Tako bomo imeli kot najštevilčnejše športno društvo v Sevnici kakšno besedo več za razvoj sevniškega športa. Vodnike čakajo zaslužene počitnice, da bomo konec avgusta s polno paro, novim zagonom in še z večjo kreativnostjo vodili več kot 300 članov ter tako skrbeli za njihovo zdravo telo.

Sara Martinšek
« Nazaj na seznam