Časopis za pokrajino Posavje
28.09.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Plesni klub Lukec konec tedna vabi na dan odprtih vrat

Objavljeno: Sreda, 02.09.2020    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
GIR_3092-1500
Plesni klub Lukec v mesecu septembru vabi k vpisu nove člane. PK Lukec ima več kot 25-letno tradicijo in uživa velik ugled v domačem okolju, Sloveniji in svetu. Uspehi, ki jih dosegajo naši plesalci govorijo o kvalitetnem delu z mladimi.

Poučujemo otroke že od 3. leta starosti v tako imenovanem plesnem vrtcu, nadaljujemo z izobraževanjem osnovnošolcev, srednješolcev in tudi odraslih. Ples je sestavni del življenja slehernega človeka. Pomemben je za kvalitetno in izpopolnjeno družabno življenje. Trudimo se, da približamo lepote plesa vsem, ki si to želijo in vedo kako pomemben je ples v življenju vsakega posameznika. Kako se imamo in kaj počnemo v Lukcu si lahko pogledate
GIR_5118-1500
v kratkem promocijskem videu na povezavi: https://youtu.be/YhLO-_JykNQ

Že tradicionalno vsako leto v septembru v Plesnem klubu Lukec pripravljamo DAN ODPRTIH VRAT, ki bo letos v soboto, 5., in nedeljo, 6. septembra, v prostorih kluba v poslovni stavbi Kubus/Avto Krka v Krškem (1. nadstropje).

Na dnevu odprtih vrat se boste lahko udeležili BREZPLAČNIH plesnih delavnic vseh programov iz ponudbe kluba. Lahko boste zaplesali v plesnem vrtcu, mali šoli stepa, se preizkusili v plesnih stilih pop, hip hop, jazz in step ali pa se zavrteli v ritmih orientalskih plesov, družabnih plesov, salse in še kaj. Izkoristite priložnost in se preizkusite v različnih plesnih stilih. Urnik brezplačnih delavnic je objavljen na spletni strani kluba www.lukec.net.

V nedeljo, 6.9., pa bo prav tako v sklopu dneva odprtih vrat potekala HIP HOP AVDICIJA za stare in nove člane, ki so vpisani v program hip hopa in sicer za starostno obdobje pionirjev - letniki 2009, 2010 in 2011. Na avdiciji bomo plesalce razvrstili v skupine glede na znanje in dojemanje v tri skupine - začetna, nadaljevalna in tekmovalna. S takšnim načinom izbora plesalcev želimo vsem omogočiti najoptimalnejši napredek glede na znanje posameznika, prav tako pa tudi novo vpisanim talentiranim plesalcem omogočiti vključitev v naše tekmovalne skupine. Brezplačne delavnice omogoča Krajevna skupnost mesta Krško.

Torej vabljeni na pester plesni vikend v Plesni klub Lukec, da zaplešete v družbi svetovnih prvakov.

Tukaj urnik dneva odprtih vrat, spodaj pa nekaj fotografij iz pretekle sezone.

Vir in foto: PK LUKEC
« Nazaj na seznam