Časopis za pokrajino Posavje
23.02.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Plesni klub Lukec vabi na dan odprtih vrat

Objavljeno: Sreda, 04.09.2019    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
GIR_4423-1500
Plesni klub Lukec v mesecu septembru vabi k vpisu nove člane. PK Lukec ima več kot 25-letno tradicijo in uživa velik ugled v domačem okolju, Sloveniji in svetu.

Uspehi, ki jih dosegajo naši plesalci govorijo o kvalitetnem delu z mladimi. Vzgajamo otroke že od 3. leta starosti v tako imenovanem plesnem vrtcu, nadaljujemo z izobraževanjem osnovnošolcev, srednješolcev in tudi odraslih. Ples je sestavni del življenja slehernega človeka. Pomemben je za kvalitetno in izpopolnjeno družabno življenje. Trudimo se, da približamo lepote plesa vsem, ki si to želijo in vedo kako pomemben je ples v življenju vsakega posameznika.
dan odprtih vrat
Kako se imamo in kaj počnemo v Lukcu si lahko pogledate v kratkem promocijskem videu na povezavi: https://youtu.be/oAcD5ZfJZMc

Že tradicionalno vsako leto v septembru v Plesnem klubu Lukec pripravljamo DAN ODPRTIH VRAT, ki bo letos v soboto 7. in nedeljo 8. septembra v prostorih kluba v poslovni stavbi Kubus/Avto Krka v Krškem (1. nadstropje, vhod zraven Debeluh Caffeja).

Na dnevu odprtih vrat se boste lahko udeležili BREZPLAČNIH plesnih delavnic vseh programov iz ponudbe kluba. Lahko boste zaplesali v plesnem vrtcu, mali šoli stepa, se preizkusili v plesnih stilih pop, hip hop, jazz in step ali pa se zavrteli v ritmih orientalskih plesov, družabnih plesov, salse in še kaj. Izkoristite priložnost in se preizkusite v različnih plesnih stilih. Urnik brezplačnih delavnic je objavljen na spletni strani kluba www.lukec.net.

V nedeljo, 8.9. ob 15. uri pa bo prav tako v sklopu dneva odprtih vrat potekala HIP HOP AVDICIJA za stare in nove člane, ki so vpisani v program hip hopa in sicer za starostno obdobje pionirjev, mladincev in članov (od 9 leta dalje). Na avdiciji bomo plesalce razvrstili v skupine glede na starost in znanje. Prav tako pa bomo izbrali plesalce za tekmovalne skupine kluba. S takšnim načinom izbora plesalcev želimo vsem omogočiti najoptimalnejši napredek glede na znanje posameznika, prav tako pa tudi novo vpisanim talentiranim plesalcem omogočiti vključitev v naše tekmovalne skupine.

Torej vabljeni na pester plesni vikend v Plesni klub Lukec, da zaplešete v družbi svetovnih prvakov.

V prilogi tudi urnik dneva odprtih vrat ter nekaj slik iz pretekle sezone.

Foto: arhiv PK LUKEC
« Nazaj na seznam