Časopis za pokrajino Posavje
29.11.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Pridi po navdih za adventni venček – danes v živo na naši FB strani!

Objavljeno: Nedelja, 21.11.2021    Rubrika: PANORAMA Redakcija
Adventni venček-spletna stran
Približuje se praznični december in z njim adventni čas, v katerem bodo marsikateri dom polepšali adventni venčki. Čas adventa se začne štiri tedne pred božičem, zato ima adventni venček štiri adventne svečke – za vsak teden eno in prižigamo jih drugo za drugo vse do božiča.

Za njegovo izdelavo lahko uporabimo naravne materiale, kot so storži, mah, vejice, cimetove palčke, posušene rezine pomaranče ali jabolk itd. Adventni venček lahko izdelamo tudi s pomočjo okrasnih materialov, ki jih imamo doma, kot je na primer prosojno blago, čipke, bleščice itd. Možnosti je nešteto, a najlepše se je podati v naravo, kjer bomo našli vse, kar potrebujemo za izdelavo unikatnega adventnega venčka.

Ste razmišljali, da bi letos adventni venček izdelali sami, a ne veste, kako? Dovolite, da vam pomagamo. Za vas pripravljamo namreč prikaz izdelovanja adventnega venčka iz naravnih materialov. Se vidimo in slišimo v ponedeljek, 22. novembra, ob 18. uri v živo na Facebook strani Posavskega obzornika. Z nami bo Lea Babič.

Ekipa Posavskega obzornika

#povezujemoposavje
« Nazaj na seznam
»