Časopis za pokrajino Posavje
4.10.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Prihaja BBQ & BEER Fest Sevnica

Objavljeno: Sreda, 07.06.2023    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
BBQ Fest slika za članek
Uspešno izpeljan Vejžde žur 2023 ni bil zadnji veliki koncert v Sevnici to pomlad, prihaja namreč BBQ & BEER Fest Sevnica, ki se bo v petek, 9. junija, začel ob 15. uri na igrišču pri Športnem domu Sevnica.

BBQ & BEER Fest Sevnica je dobrodelna prireditev brez vstopnine, ki jo že osem let zapored skupaj prirejata Rotaract klub Sevnica in Študentski klub Sevnica. Gre za tradicionalni kulinarično-koncertni dogodek, na katerem se občinstvu vsako leto predstavijo ponudniki ameriških BBQ specialitet in burgerjev ter slovenske kraft pivovarne, kulinarično dogajanje pa popestri veliki rock koncert.

POLEG KULINARIČNE PONUDBE TUDI VELIKI KONCERT

Ker se dogodek letos seli na večje prizorišče, so organizatorji poskrbeli, da bo prireditev še boljša in še bolj obsežna, na odru bodo nastopile skupine The Queen Tribute, AC/DC Cover band in No Rules, nosilci kulinaričnega dela dogodka pa bodo Lars&Sven burgers in pivovarna Reset!

Skupina The Queen Tribute prihaja iz Italije in je ena največjih Queen Tribute skupin na svetu. Njeni člani skrbijo za neverjetno podobnost z legendarno angleško skupino v zvoku, kostumih in gibih, zato se boste počutili, kot da bi se udeležili katerega od kultnih koncertov Freddieja Mercurya, Briana Maya in druščine v 70-ih in 80-ih letih prejšnjega stoletja!
AC/DC Cover band je slovenska AC/DC tribute skupina, ki deluje že več kot 15 let in je znana po odličnih izvedbah uspešnic legendarne skupine iz Avstralije.
Skupina No Rules prihaja iz Bosne in Hercegovine in ima za sabo že 20 let obstoja, 4 studijske albume in veliko koncertno kilometrino po državah nekdanje Jugoslavije.

Lars&Sven food truck je največji in verjetno najboljši food truck v Sloveniji, ki spada v družino restavracij Lars&Sven iz Ljubljane, znano po verjetno najboljših burgerjih v Sloveniji, pivovarna Reset iz Brežic pa je ena najbolj prepoznavnih mikro pivovarn v Sloveniji, ki bo prevzela točilne pipe in na dogodku predstavila vse svoje najbolj popularne zvarke!

Dogodek bo, kot vsako leto, dobrodelne narave - več kot spiješ in poješ, bolj si dobrodelen! Dobrodelna donacija bo namenjena dobro poznanemu projektu Koraki za Urbana.

Vir: Študentski klub Sevnica, Rotaract Sevnica, Platz 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte