Časopis za pokrajino Posavje
24.09.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Ribji kulinarični delavnici

Objavljeno: Četrtek, 05.08.2021    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
fabbba55-e40c-04ad-3ce9-e14d0d0509b3

Razstava O ribah, ribištvu in Posavju – Ribe na naravovarstvenem območju.

Posavski muzej Brežice v avgustu pripravlja dve kulinarični delavnici, na katerih boste lahko spoznali pomen rib v prehrani za prebivalce Posavja v preteklosti in se seznanili z raznovrstnimi načini priprave sladkovodnih rib.

Petek, 6. avgust, 10.00, Gostilna Šempeter, Bistrica ob Sotli
SLADKOVODNA RIBA V KULINARIKI
 
Petek, 20. avgust, 18.00, Gostilna Kunst, Leskovec pri Krškem
OKUSNA RIBA IZ POSAVJA


Prosijo za prijavo na: vodnik@pmb.si, 07 46 605 17, 031 708 737. Rok za prijavo na prvo delavnico je do 3. avgusta, za drugo pa do 16. avgusta oziroma do zapolnitve prostih mest.
 
Kulinarični delavnici sta del projekta Ribe na naravovarstvenem območju, ki ga sofinancira Evropski sklad za pomorstvo in ribištvo (ESPR). Partnerji projekta so: Občina Sevnica, Posavski muzej Brežice, Ribogojec podjetje Akval d.o.o. in Turistična zveza Občine Sevnica.

Vir: PMB
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki