Časopis za pokrajino Posavje
11.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Rudolf Gas & The Family: butično in čustveno na dvorišču gradu Brežice

Objavljeno: Ponedeljek, 06.07.2020    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
MK5D9111

Rudolf Gas in The Family

Pretekli četrtek je grad Brežice preplavila čutna, a hkrati energična soul, r'n'b in poprock glasba. Rudolf Gas je skupaj s svojo glasbeno skupino The Family za vse ljubitelje dobre glasbe priredil pravo glasbeno poslastico. Na odru romantičnega ambienta se je predstavil s svojo zadnjo ploščo Svet Planet, s katero poziva vse ljudi, da očistimo svoje duše ter tako ohranimo sebe in naš ljubi planet.

Kljub slabemu vremenu je bil večer obarvan s pozitivno energijo in čustvi, ki jih je Rudolf Gas skozi glasbo prenesel na množico obiskovalcev, ki so uživali v edinstvenem in nepozabnem koncertu. Svoje je prispevalo tudi butično dvorišče čudovitega brežiškega gradu. 

MK5D8787

Rudolf Gas

Izvrsten glasbenik je ponovno dokazal, da se s svojo avtorsko glasbo in udarnimi besedili vedno znova dotakne poslušalk in poslušalcev, saj jih napelje k drugačnemu razmišljanju in zapelje v prav posebno glasbeno doživetje.

Poln vtisov je bil tudi Rudolf Gas: 
"V teh novih in posebej za nas ustvarjalce drugačnih časih sem vesel, da smo s pomočjo Posavskega muzeja Brežice ter njihovo direktorico Alenko Černelič Krošelj uspeli izvesti koncert. Zdi se, da so trenutki, obarvani z živo koncertno glasbo, kot najslajši bonbončki za občinstvo, hkrati pa tudi za nas glasbenike, saj smo v negotovosti, kdaj bo lahko naslednji. Vse preveč je strahov v zraku in posledično ljudi v krču, kar vidno vpliva na sproščene obiske in končno izvedbo koncertov. Nocoj smo nam ljubemu občinstvu, ki je kljub ponovnemu zaostrovanju družbenih razmer in dodatnih omejitev obiskalo prelepi ambient grajskega dvorišča Brežice, občutno odprli srca ter odpeli spone. S Familijo smo najiskreneje hvaležni za sproščene nasmehe in bučne aplavze. Ker težko napovemo, kdaj in kje se zopet snidemo, obljubljamo, da bo naša glasba poiskala tudi druge poti do ljudi, da jih napolni s pozitivno energijo in optimizmom, saj verjamemo, da nam bo jutri lepše in bolje!"

Vir: Tina Fujs
Foto: Matej Kramžer
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

01.08.2020 | PANORAMA

Krompir naš vsakdanji

02.08.2020 | PANORAMA

Ali ste vedeli ...

31.07.2020 | PANORAMA

Jabolka za sprehajalce