Časopis za pokrajino Posavje
24.09.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Še do 20. julija lahko glasujete za Brežice in Dobovo ali Kostanjevico na Krki

Objavljeno: Četrtek, 16.07.2020    Rubrika: PANORAMA Redakcija
tzs glasovanje
Na spletni strani Turistične zveze Slovenije še do nedelje, 20. julija, poteka glasovanje v sklopu projekta Moja dežela, lepa in gostoljubna. Med kandidati so tudi trije posavski kraji, in sicer Brežice v kategoriji NAJ lepše - NAJ gostoljubnejše srednje mesto ter Dobova in Kostanjevica na Krki v kategoriji NAJ lepši - NAJ gostoljubnejši izletniški kraj.

Tekmovanje v urejanju in varstvu okolja, kakovosti turistične ponudbe kraja ter gostoljubju prebivalcev v okviru projekta Moja dežela, lepa in gostoljubna 2020 je v teku. Med 13. in 20. julijem poteka prvi del spletnega glasovanja. Svoj glas lahko oddate kandidatom, ki so jih predlagale občine same. Število glasov s spletnega glasovanja in mnenje komisije bo merilo za uvrstitev kandidatov naprej na državno tekmovanje, kjer se jim bodo pridružili izbrani kandidati s 16. regijskih tekmovanj.

Glasujete lahko samo za enega kandidata v posamezni kategoriji. Svoj glas lahko oddate enkrat dnevno oz. iz vsakega računalnika lahko dnevno oddate samo en glas.

R. R., vir: TZS
« Nazaj na seznam