Časopis za pokrajino Posavje
27.07.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

»Spin malin« obsijan s soncem in namočen z dežjem

Objavljeno: Ponedeljek, 19.07.2021    Rubrika: PANORAMA Redakcija
spin nalin 2021 (36)

Z ulične prireditve Spin malin

V organizaciji Centra za podjetništvo in turizem Krško ter Občine Krško je peš cono pri TUŠ-u v starem mestnem jedru Krškega minuli petek popoldan pa vse do večernih ur z obiskovalci v lepem številu zapolnila prireditev Poletni spin malin. Uličnemu dogodku je sicer zagodlo vreme, saj so obiskovalce s prizorišča kar nekajkrat pregnale plohe, a so te ponovno zbezali na plano okusi malin na tisoč in en način.

spin nalin 2021 (30)

Ana Mitič s standup komiki

Še v popoldanskih, s soncem obsijanih urah so prišli na svoj račun otroci, za katere so Valvasorjeva knjižnica Krško, Večgeneracijski center Posavje in JSKD OI Krško pripravili ulične igre, tako za mlajše kot malo starejše in še starejše pa so za maline, pripravljene na različne načine v jedači in pijači poskrbeli Pekarna kruhek, Melitini okusi, Klet Krško, Pivovarna Reset in Brincelj Gina Van.

Seveda pa je bila prireditev začinjena tudi s sproščujočim koncertom Combo zasedbe Big banda Krško s pevkami in Stand Up nastopom, ki so ga izvedli Ana Maria Mitič s kolegi zasedbe Impro Show. Resda je močnejši naliv nekoliko skrajšal prireditev, kljub temu pa so na svoj račun prišli vsi, ki so si zaželeli malin ob druženju in kulturno-razvedrilnem programu.

B. M.
« Nazaj na seznam