Časopis za pokrajino Posavje
24.01.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Spletni Šepet prazničnega mesta Krško

Objavljeno: Nedelja, 29.11.2020    Rubrika: PANORAMA Redakcija
DSCF8146

Z dogodkom so uradno prižgali praznično razsvetljavo mesta Krško.

Center za podjetništvo in turizem Krško je v sodelovanju z Občino Krško, družbo Kostak d.d. in KS mesta Krško organiziral spletni dogodek Šepet prazničnega mesta Krško, ki so ga sinoči predvajali preko družbenega omrežja Facebook.

"Koncept dogodka je sovpadal z okrasitvijo samega mesta, katerega vodilo je bilo, da smo se znašli v situaciji, ko je bilo potrebno spremeniti svoje navade, situacija ni prijetna ter mnogim povzroča osamljenost.  Z dogodkom smo želeli vnesti pozitivne vibracije med ljudi in jih razvedriti," je o dogodku povedala direktorica CPT Krško Kristina Ogorevc Račič.
DSCF8140

S snemanja oddaje v Zatonu


K sodelovanju so povabili našo rojakinjo Bernardo Žarn, ki s pozitivno besedo opogumlja, da bi čim bolje in hitreje prišli skozi ta neugoden čas. Za glasbo sta poskrbela odlična glasbenika Anja Kramar in Miha Koretič, prišel je tudi dedek Mraz z animatorji. Na daljavo so se oglasili učenci OŠ Leskovec pri Krškem z učitelji in ravnateljico, na Glasbeni šoli Krško pa so pripravili celo glasbeno predstavo.

Gledalke in gledalce spletnega dogodka so nagovorili župan mag. Miran Stanko, predsednik uprave Kostaka Miljenko Muha, predsednica sveta KS mesta Krško mag. Nataša Šerbec, videmski župnik Mitja Markovič in Ogorevc Račičeva.

Oddajo se še vedno lahko ogledate na tej povezavi.

P. P./vir: CPT Krško, foto: Boštjan Colarič in Kristina Ogorevc Račič
 
« Nazaj na seznam