Časopis za pokrajino Posavje
19.04.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Spoznaj spretnosti – zaglej nove priložnosti!

Objavljeno: Sreda, 24.02.2021    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
SVOS
Spletni Vprašalnik Ocenjevanje Spretnosti – SVOS je pripomoček, s pomočjo katerega lahko brezplačno ocenite lastne spretnosti. Namenjen je vsem generacijam odraslih, ki želite preveriti, v čem ste dobri in kaj lahko še izboljšate.

Pri tem so na voljo naloge in izzivi iz vsakdanjega življenja in delovnega okolja s področja besedilnih, matematičnih in spretnosti reševanja v problemov v računalniškem okolju. S SVOS preverite tudi uporabo spretnosti doma in v službi, kako zdravo živite in svoje poklicne interese.

Rezultati, vključno s primerjavo z drugimi odraslimi, so samo vaši in jih dobite takoj. SVOS rešite po spletu, od doma.

Več o vprašalniku, brezplačnem dostopu in svetovanju vam je na voljo na vaši lokalni točki SVOS – na Ljudski univerzi  v Krškem, Dalmatinova 6, e-pošta anja.brilej@lukrsko.si ali ana.krampersek@lukrsko.si ali na tel. št. 051 279 633. SVOS lahko rešite tudi v Središču za samostojno učenje na Ljudski univerzi Krško, ob podpori svetovalke, vsak dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 12.00.

Več informacij si preberite na spletni strani https://svos.acs.si.

Andragoški center Slovenije ob podpori Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in Evropskega socialnega sklada strokovno bedi nad ocenjevanjem spretnosti v Sloveniji. V sodelovanju z javnimi izobraževalnimi ustanovami skrbi, da je SVOS dostopen vsem odraslim. Za majhno državo, kot je Slovenija, je pomembno, da imajo vsi prebivalci razvite spretnosti. Izkoristite to možnost!

Vir: LU Krško
 
« Nazaj na seznam