Časopis za pokrajino Posavje
24.09.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Srečanje starejših nad 80 let

Objavljeno: Sreda, 04.08.2021    Rubrika: PANORAMA Redakcija
DU KK, srecanje 80+ (2)

Včerajšnje srečanje starejših nad 80 let DU Krško je privabilo 84 članic in članov.

Društvo upokojencev Krško je v včerajšnjem dopoldnevu v krškem hotelu City organiziralo srečanje svojih članic in članov, ki so dopolnili 80 in več let.

Prijetnega srečanja društva, v katerega je včlanjenih slabih tisoč članic in članov, od tega jih je 323 starih 80 in več let, se je udeležilo 84 oseb. Navzoče je v uvodu pozdravil župan mag. Miran Stanko, predsednica DU Krško Snežana Resman pa je v svojem govoru predstavila nekatere aktivnosti v preteklem letu. »Srečanje, kot je današnje, smo izpeljali pred letom in pol, v lanskem januarju 2020,« je spomnila in nadaljevala, da so nato v lanskem avgustu izpeljali izlet, v septembru so pripravili razstavo ročnih del za celotno Posavje. Ob tem je izpostavila tudi program Starejši za starejše, ki nemoteno poteka, ter vzorno sodelovanje z Domom starejših občanov Krško, krško enoto CSD Posavje, KS mesta Krško in Občino Krško, Pokrajinsko zvezo društev upokojencev Posavje ter ostalimi društvi v krški občini. Vsem prisotnim je zaželela prijetno druženje, sproščen klepet in še veliko zdravih let.

Družabni dogodek krških upokojenk in upokojencev je pred pogostitvijo z modrimi mislimi popestrila Vidka Kuselj, za glasbeni del programa je skrbel mlad posavski glasbeni ustvarjalec, multiinstrumentalist in kantavtor Robert Petan.

S. R.

#povezujemoposavje
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

ne spreglejte