Časopis za pokrajino Posavje
24.01.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Srečno in zdravo 2022!

Objavljeno: Sobota, 01.01.2022    Rubrika: PANORAMA Redakcija
IMG_20211222_175734
​Drage bralke in bralci našega časopisa ter spletne strani, vstopili smo v novo leto, v katerem naj bodo spoštovanje, sodelovanje, povezovanje in razumevanje ključ, ki vodi do vsega dobrega, kar je v nas samih. 

Spremenjene razmere od nas še vedno zahtevajo veliko prilagajanj, a s skupnimi močmi lahko pišemo nove zgodbe in krepimo vezi, s katerimi želimo ustvarjati svetlejšo prihodnost. Ta je vedno neznanka, a z enotnostjo in s strpnostjo bomo kos tudi prihajajočim novim izzivom.

Hvala, ker ste tako veseli naših obiskov v vaših krajih in domovih, našega posredovanja za pomembne teme, našega druženja na papirju in spletu. Posavski obzornik je dokaz, da ko stopimo skupaj – Posavje ni in ne more več biti majhno. Bistveno težje ga je kjer koli ignorirati, ne videti in upoštevati zapisanih mnenj, dosežkov in prizadevanj ljudi iz majhnih in velikih krajev šestih posavskih občin. Posavje smo skupaj, drago naše občinstvo, spoštovani poslovni partnerji, prijatelji. Na tem mestu velika hvala vsem, ki po svojih močeh in na različne načine podpirate povezovanje Posavja.

Srečno in zdravo novo leto in naj se vam v letu 2022 uresniči vse najlepše in najboljše!

Uredništvo

#povezujemoposavje
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

05.05.2020 | Redakcija

Žganje je imelo boljši okus