Časopis za pokrajino Posavje
25.06.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Starodobniki z novim vodstvom

Objavljeno: Torek, 26.03.2019    Rubrika: PANORAMA Bralci pišejo
Starodobniki z novim vodstvom

Klub ljubiteljev starih vozil Mirnske doline Hrast Tržišče je opravil redno letno skupščino in na njej izvolil novo vodstvo.

24. marca je v prostorih gostilne Ulčnik – Majcen v naselju Vrhek pri Tržišču potekala redna letna skupščina Kluba ljubiteljev starih vozil Mirnske doline Hrast Tržišče. Na skupščini kluba je bilo prisotnih prek sto članov in gostov.

Uvodnemu pozdravu dosedanjega predsednika Tonija Janežiča, ki se je po osmih letih poslovil od omenjene funkcije, je sledila izvolitev novega predsednika. To je postal Gorazd Kovač, ki je podal kratko vizijo vodenja kluba v prihodnje. Sledila so poročila posameznih sekcij kluba, v katerih so bili predstavljeni rezultati dela v minulem letu. Po opravljenem rednem delu skupščine je bila beseda predana še gostom, in sicer predsednici Društva Svoboda Krmelj Nevenki Flajs, podžupanu občine Sevnica Janezu Kukcu in predsedniku KS Tržišče Janezu Virantu. Vsi so poudarili pomembnost sodelovanja vseh društev v kraju, saj je le tako lahko zagotovljena uspešna izvedba dogodkov.

Glavne naloge kluba bodo tako kot vsako leto do sedaj predvsem organizacija glavnih dveh dogodkov našega kluba:
  • trinajsti blagoslov starodobnih vozil na Mirni (28. april), ki ga organiziramo skupaj s VW klubom Dolenjske in Bele krajine;
  • praznovanje dneva mladosti (25. maj), tokrat že šesto po vrsti.
Po skupinskem fotografiranju je sledilo skupno kosilo, nato se je druženje nadaljevalo z vožnjo starodobnikov do zidanice našega člana Petra Žiberta v Druščah, kjer smo zaključili prelepo sončno nedeljsko popoldne.

V imenu kluba Hrast Tržišče, Dejan Hočevar
« Nazaj na seznam
»