Časopis za pokrajino Posavje
9.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Tretja obletnica skupine Momento

Objavljeno: Ponedeljek, 30.11.-0001    Rubrika: PANORAMA
Tretja obletnica skupine Momento

Skupina Momento in MC Krško v soboto, 24. 10., ob 21.00 vabita na praznovanje 3. obletnice delovanja. Po igranju na legendarnem Rock Otočcu, uvrstitvi v finale mednarodnega natečaja Newcomer v Gradcu, izdaji in promociji prvega singla ter videospota "Flying High" ter obsežnemu koncertiranju po Sloveniji se ustavljajo na domači grudi, kjer bodo proslavili svoje tretje leto obstoja.

Odigran bo odličen avtorski repertoar, ki je nastajal v preteklih letih, večer pa bo svoj vrhunec doživel s premiernim predvajanjem drugega videospota skupine za komad "NaPorno". Avtor glasbe in besedila je Boštjan Levičar, za aranžma pa je odgovorna celotna skupina Momento. Skladba je bila, podobno kot "Flying High", deloma posneta v primorskem Studiu Jork, deloma pa v studiu Mladinskega centra Krško. Za miks je ponovno odgovoren stalni sodelavec skupine Matej Brili.  Za režijo videospota je poskrbel Robert Dvoršek, sicer bobnar in backvokalist skupine.

Na svoj koncert so kot predskupino povabili tudi skupino Liquf, ki je spomladi letos izdala svoj prvi singel »Krila«, katerega smo kot popevko tedna lahko poslušali na radiu Krka ter Valu 202.

Za popestritev koncertnega dogajanja in polno dozo smeha bo med nastopoma obeh skupin poskrbel stand up komik Andrej Colarič.

« Nazaj na seznam