Časopis za pokrajino Posavje
22.03.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Uganka pred 4. kinom na grajskem dvorišču

Objavljeno: Četrtek, 12.07.2018    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
2ce6ce77-a1f4-4716-9abd-bf4fea53fc8d
V torek, 17. julija, ob 21. uri v Posavskem muzeju Brežice pripravljajo 4. letošnji Kino na grajskem dvorišču. Tudi tokrat bo naslov filma do ponedeljka presenečenje. Med tistimi, ki uganete pravilen naslov filma, bodo izžrebali prejemnika dveh brezplačnih vstopnic.

Uganka:
Tokrat si bomo ogledali zgodbo o malce čudaškemu psihiatru, ki ima dovolj svojega enoličnega in na videz popolnega življenja s svojim dekletom. Počuti se kot prevarant: nikoli še ni zares okusil življenja, a kljub temu svetuje pacientom, ki z njegovo pomočjo niso nič srečnejši. Zato se odloči, da se reši okov rutinskega življenja in se oborožen s pogumom in otroško radovednostjo poda na popotovanje okoli sveta v upanju, da bi odkril recept za pravo srečo. Tako se prične veličastna pustolovščina s humorno zabavnimi zapleti.

Pravilne odgovore sporočite do nedelje, 15. julija, do 20. ure na e-naslov: vodnik@pmb.si ali na Facebook stran Posavskega muzeja.

Vinar večera: Vino Graben, Bizeljsko

Vstopnice za ogled filma lahko kupite pred predvajanjem na recepciji Posavskega muzeja Brežice. Vstopnina: 3 € za odrasle, 1 € za otroke. Ob dežju bo kino v Malem avditoriju.

Vir: PMB
« Nazaj na seznam