Časopis za pokrajino Posavje
19.06.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Upokojenci tekmovali v pikadu

Objavljeno: Petek, 12.04.2019    Rubrika: PANORAMA Bralci pišejo
Upokojenci tekmovali v pikadu
V četrtek, 11. 4., se je v Dobovi pri Društvu upokojencev Dobova-Kapele odvijalo tekmovanje v pikadu PZDU Posavje za moške in ženske.

Pri ženskah so sodelovale ekipe Brežic, Brdovca, ki je sodelovala kot pobrateno društvo iz sosednje Hrvaške izven konkurence, Dobova-Kapele, Krško, Raka, Radeče in Tržišče. Pri moških ekipah so sodelovale: Brežice, Dobova-Kapele, Krško, Raka, Radeče, Sevnica, Senovo in Tržišče.
Upokojenci tekmovali v pikadu


Tekmovanje je bilo v okviru PZDU Posavje. Zmagovalci ženskih in moških ekip se uvrstijo na državno prvenstvo ZDUS-a, ki bo jeseni.

Rezultati ženskih ekip: 1. DU Dobova-Kapele, 2. DU Radeče, 3. DU Brežice, 4. DU Tržišče, 5. DU Raka, 6. DU Krško. Pri ženskah je bila sicer najboljša ekipa iz Brdovca, ki pa ni bila v konkurenci. Najboljša pri ženskah je bila Lubšina iz ženske ekipe Dobova-Kapele.

Pri moških so bili rezultati naslednji: 1. DU Sevnica, 2. DU Tržišče, 3. DU Senovo. 4. DU Brežice, 5. DU Dobova-Kapele, 6. DU Radeče, 7. DU Raka in 8. DU Krško. Najboljši posameznik pri moških je bil Zupančič iz DU Tržišče.

Za DU Dobova-Kapele: Stanislav Golobič
« Nazaj na seznam
»