Časopis za pokrajino Posavje
25.05.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V četrtek dobrodelna prireditev na krški srednji šoli

Objavljeno: Torek, 12.03.2019    Rubrika: PANORAMA Redakcija
V četrtek dobrodelna prireditev na krški srednji šoli
Šolski center Krško-Sevnica v četrtek, 14. marca, ob 17. uri v šolski športni dvorani prireja dobrodelno prireditev "Srčno skozi štiri letne čase". Z njo bodo zbirali sredstva za šolski sklad - torej za socialno šibkejše dijake in za nadstandardni program in opremo šole.

"V prireditvi skušamo povezati več generacij, pa tudi šolo s svojim okoljem, zato so vsi nastopajoči povabljeni preko dijakov, zaposlenih, družinskih članov, kar bo prireditvi gotovo dalo dodatno toplino. Predstavili se bodo plesalci, pevci, instrumentalisti, aforist, scenske elemente pripravljajo učitelji z dijaki,"
V četrtek dobrodelna prireditev na krški srednji šoli
je sporočila članica UO šolskega sklada Veronika Gradišek, prof. Nekateri bodo nastopili povsem premierno (družine Gramc, Zorko in Gradišek, kvartet s Kozjanskega ...), drugi pa so že bolj poznani, npr. Gaja Prestor, Sotoškovi fantje, Tower Pancers, aforist Tonči Babič, plesalca Maruša Vidmar in Alex Prijatelj iz Plesne šole Lukec. S svojim modnim izhodom in pevsko točko se bodo predstavile tudi dijakinje Srednje šole Sevnica.

Vir: ŠC Krško-Sevnica
« Nazaj na seznam
»