Časopis za pokrajino Posavje
19.06.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V MC Brežice 20 let zasedbe Elvis Jackson

Objavljeno: Ponedeljek, 25.03.2019    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
V MC Brežice 20 let zasedbe Elvis Jackson

Elvis Jackson (foto: Luka Rudman)

Ajdovski punk rockerji Elvis Jackson veljajo za eno najuspešnejših domačih zasedb, ki si je svojo slavo prislužila tudi na mnogih koncertnih prizoriščih po vsej Evropi. V 20 letih so nastopili skupaj z zasedbami, kot so Faith No More, Sepultura, Anthrax, Fishbone, The Offspring, Asian Dub Foundation in številnimi drugimi.

Od prvega dne bogate kariere veljajo za bend, ki slovi po nepozabnih, s pozitivno energijo nabitih nastopih. In prav zato so bili večkrat proglašeni za najboljši koncertni rock bend v Sloveniji! Na koncertni turneji ob 20-letnici se bodo ustavili tudi na odru Mladinskega centra Brežice, novi in stari hiti pa bodo slišani v sklopu posebne izvedbe POL ELEKTRIKA & POL AKUSTIKA. Na odru se bo eni najpopularnejših domačih ska-punk-rock zasedb pridružila tudi brass sekcija!

Mladinski center Brežice vas vabi, da v petek, 29. marca, ob 21. uri z njimi praznujete tudi vi. Pred Elvis Jackson bo oder ogrela skupina Viperstone. Vstopnice za dogodek si zagotovite na prodajnem mestu Kluba MC Brežice.

S. P. A.
« Nazaj na seznam
»