Časopis za pokrajino Posavje
18.04.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V soboto vabljeni na Velikonočno tržnico

Objavljeno: Petek, 26.03.2021    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
IMG_20210325_115650

Izdelovanje butar v VDC Krško - Leskovec

Bliža se velika noč in z njo povezana Velikonočna tržnica, ki bo letos na videmski tržnici potekala nekoliko prilagojeno to soboto, 27. marca, od 7. do 12. ure.

Ustaljeno redno sobotno delovanje tržnice bodo v CPT Krško v letošnjem velikonočnem času nekoliko prilagodili. V pritličju tržnice bodo postavljene dodatne stojnice, na katerih se bodo predstavili različni lokalni ponudniki oz. kmetije (ponudniki mesnin, medu, lešnikov, ostalih dobrot in nakita) in s svojo ponudbo obogatili prihajajoči praznični čas.

Veliko noč povezujemo tudi s pripravo velikonočnih butar. Zaradi covid omejitev bodo letošnje butare za obiskovalce že pripravljene. Izdelali jih bodo varovanci v Varstveno delovnem centru Krško – Leskovec, obiskovalci pa bodo lahko zanje namenili prostovoljni prispevek.

Pripravite se na veliko noč - vabljeni!

Vir: CPT Krško

Velikonočna ustvarjalnica v Mencingerjevi hiši

JSKD Krško
pa v sodelovanju s Pokrajinsko zvezo DU Posavje vabi na velikonočno ustvarjalnico Dekorativna jajca v blagu, ki bo potekala v soboto, 27. marca, v Mencingerjevi hiši v Krškem. 1. SKUPINA bo ustvarjala od 9:00-10.00, 2. SKUPINA pa od 10.30-11:30. Mentorica delavnice bo Manja Seher. V času delavnice si bo mogoče ogledati priložnostno razstavo. Delavnica  je namnjena vsem starostnim skupinam. Število prijav je zelo omejeno. Obvezna je najava na https://forms.gle/cvGNqcNpkgtFyaZ57.

Vir: JSKD Krško
 
 
« Nazaj na seznam