Časopis za pokrajino Posavje
11.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Vinsko-kulinarična ponudba vinorodne dežele Posavje na enem mestu

Objavljeno: Četrtek, 26.03.2020    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
vina posavja
V mesecu marcu je zaživel spletni portal Vina Posavja (www.vina-posavja.com), ki predstavlja ponudbo najbolj kakovostnih vin iz Vinorodne dežele Posavje in nosilcev kulinarične ponudbe na enem mestu.

Cilj portala je povečanje prepoznavnosti vin in kulinarike iz Vinorodne dežele Posavje (Bizeljsko-Sremič, Dolenjska, Bela krajina). Namenjen je vsem ljubiteljem vin in kulinarike, predvsem pa vinskim trgovcem, gostinskim ponudnikom, sommelierjem in natakarjem v pomoč pri izbiri posavskih vin. S tem spodbujamo (s)poznavanje lokalnih/regionalnih posavskih vin in njihovo vključevanje v gastronomsko ponudbo.

Poleg seznama vinarjev (z osnovnimi opisi, kontakti ...) in vin na spletni strani najdete tudi nosilce kulinarične ponudbe v regiji, napovednik vinsko-kulinaričnih dogodkov in okusne novice iz vinorodne dežele Posavje. Objavljene so tudi uporabne informacije, ki so zelo priporočljive za vse gostinske ponudnike, sommelierje, vinarje in ostale ljubitelje vin, kulinarike ... ter uporabne povezave. Vina lahko naročite neposredno pri vinarjih, mnogi omogočajo naročila in nakup preko spleta, telefona.

Spletni portal Vina Posavja je projekt podjetja ProVino (www.pro-vino.com), je živ in se redno osvežuje, nadgrajuje, zato vabljeni, da nas spremljate (tudi na Facebooku in Instagramu).

Naj portal postane stičišče ljubiteljev posavskih vin in kulinarike!

Vir: ProVino
« Nazaj na seznam