Časopis za pokrajino Posavje
24.01.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Virtualni praznični koledar Kozjanskega parka

Objavljeno: Torek, 24.11.2020    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
Foto 1
»Kljub temu da smo narazen, praznujmo skupaj,« se glasi slogan, na katerem temelji ideja o Virtualnem prazničnem koledarju Kozjanskega parka, ki bo na socialnih omrežjih in spletni strani vse do božiča razveseljeval prijatelje našega zavarovanega območja Kozjanski park.

Veseli december je že pred vrati. Čas veselja, radosti in obdarovanja. In kmalu bomo s prazničnim vzdušjem začeli tudi v Kozjanskem parku!

Foto 2
Ker pa nam trenutne razmere onemogočajo, da bi ta čas preživeli skupaj, smo se odločili, da vsem prijateljem našega zavarovanega območja poklonimo prav posebno »virtualno« darilo, za katero upamo, da bo vsaj malo razsvetlilo prihajajoče praznične dneve – Virtualni praznični koledar Kozjanskega parka.

Foto 3
In da ne bo pomote, to ne bo praznični koledar, ki bi ga poštar dostavil v vaš poštni nabiralnik, niti se nanj ni treba prijaviti ali celo pisati Miklavžu. Vse, kar morate storiti, je, da obiščete na naš Facebook ali Instagram profil ali našo spletno stran www.kozjanski-park.si, kjer bomo vse do božiča svoje sledilce virtualno razveseljevali z zgodbami in zanimivostmi iz Kozjanskega regijskega parka.

Vsako adventno nedeljo bomo objavili prav posebno praznično nagradno igro, kjer bodo srečni izžrebanci prejeli lepe pozornosti. Rezultate žreba v okviru nagradne igre bomo razkrili vsako sredo popoldne.
 
Z objavami, ki vas bodo cel mesec razveseljevale že med pitjem jutranje kave, smo začeli v začetku tega tedna, nadaljevali pa bomo enkrat dnevno vse do božiča.
 
Vabimo vas, da spremljate naš praznični koledar, kjer bomo objavljali niz zanimivosti in zgodb iz Kozjanskega parka ter koristne nasvete za aktivno in ustvarjalno preživljanje prostega časa in namige iz zakladnice ljudskih izročil, ki vam bodo zagotovo polepšali letošnji praznični čas. Cilj objav pa je nenazadnje tudi prelet našega celoletnega dela in širjenje našega poslanstva.
 
In pozor! V tedenskih objavah se bodo skrivali namigi za odgovore na nagradna vprašanja.
 
Mojca Valenčak in Nina K. Gabron, Kozjanski park
 
« Nazaj na seznam