Časopis za pokrajino Posavje
16.04.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zbor članov Turističnega društva Sromlje

Objavljeno: Sobota, 15.02.2020    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
IMG-633f7186f44e95945d745bf0a84e9479-V
Turistično društvo Sromlje je imelo 8. februarja zbor članov. Pred zborom so počastili Prešernov dan s kratkim kulturnim programom. Nastopili so Moški pevski zbor Sromlje in Kulturno društvo Ljudski pevci Sromlje. Program je povezovala Maruša Ferenčak. Zbora članov se je udeležil tudi predsednik Turistične zveze Slovenije gospod Pavle Hevka.

Predsednica društva gospa Anica Kranjčič je predstavila plan dela za leto 2020. Izpostavila je dan žensk, ki bo 7. marca, tek po Poti vina in sonca 13. aprila, češnjevo nedeljo in obeležitev 50 let delovanja društva v mesecu juniju, sromeljski tradicionalni pohod po Poti vina in sonca 17. oktobra, urejanje kraja skozi celo leto itd.

Na predlog upravnega odbora TD Sromlje je predsednik Turistične zveze Slovenije gospod Pavle Hevka podelil srebrni znak in pisno priznanje za dolgoletno prostovoljno delo v društvu Mileni Hervol, Lenki Nonne, Alenki Preskar, Mihaelu Nonneju, Rudiju Hervolu in Blažu Banu.

Za uspešno delo in sodelovanje v kraju so društvu čestitali predsednica Občinske turistične zveze Brežice gospa Branka Stergar, predsednik Krajevne skupnosti gospod Ferdo Pinterič, župnik gospod Roman Travar ter predstavniki vseh društev v krajevni skupnosti Sromlje.

Po zaključku zbora je društvo vse prisotne tudi pogostilo.

Vir: TD Sromlje
« Nazaj na seznam