Časopis za pokrajino Posavje
18.10.2018
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

ZPTM Brežice z lokalnimi ponudniki na Vinski poti v Rovih pod starim Kranjem 2017

Objavljeno: Torek, 14.11.2017    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
5678
Na Martinovo soboto, 11. novembra 2017, smo se predstavniki ZPTM Brežice, skupaj z lokalnimi ponudniki - Sirarstvom Kranjec, Vinarstvom Babič ter Termami Paradiso - udeležili jubilejne 10. Vinske poti v Rovih pod starim Kranjem, prisotno pa je bilo tudi Vino Graben, redni gost Vinske poti.

Na dogodku se predstavljajo vinarji slovenskih vinorodnih področij, ponudniki kulinaričnih izdelkov, tudi zabavni program ne manjka. Do sedaj se je v Rovih pod starim Kranjem predstavilo že več kot 155 različnih vinarjev, dogodek pa vsako leto obišče preko 3000 ljubiteljev vinske kapljice.

Na Vinski poti smo bili edini prisotni kot lokalna turistična organizacija oziroma imeli predstavitev destinacije, zato so obiskovalci z veseljem opravili postanek tudi na našem razstavnem prostoru in izvedeli kaj novega o naših krajih ter dobili namige za obisk turistične ponudbe. Pritegnila jih je tudi nagradna igra, katero so z nagradami omogočile Terme Paradiso, repnica Najger ter Turistična kmetija Pri Martinovih. Izvajali smo tudi tombolo s praktičnimi nagradami - buteljkami vin lokalnih ponudnikov, in sicer Turistične kmetije Pri Martinovih ter Vinske kleti Klakočar.

Vse ljubitelje vin pozivamo, da se zanimivega dogodka v Rovih pod starim Kranjem udeležite že letos, saj poteka tudi naslednji vikend.

Vir: ZPTM Brežice
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki