Časopis za pokrajino Posavje
4.12.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Lokalne volitve 2018 – pravila za spremljanje

Objavljeno: Petek, 12.10.2018    Rubrika: Pravila za spremljanje volitev Redakcija
Na podlagi Zakona o volilni in referendumski kampanji Zavod Neviodunum kot izdajatelj medijev Posavski obzornik in portala www.PosavskiObzornik.si določa pogoje in način dela ob lokalnih volitvah 2018, ki bodo v nedeljo, 18. novembra 2018.

V medijski hiši Neviodunum redno spremljamo dogodke v razvojni in statistični regiji Posavje in pokrivamo vseh njenih šest občin. V uredništvu skladno s svojo uredniško politiko zagotavljamo korektno predstavitev volilne tematike, programov in kandidatov. Volilno kampanjo za lokalne volitve 2018 bomo spremljali v obsegu, ki ga bodo dovoljevale kadrovske in materialne zmožnosti naše medijske hiše. Novinarska poročila o programih strank, kandidatnih listah in kandidatih za poslance bomo pripravili in brezplačno objavili v časopisu Posavski obzornik za vse tiste, ki bodo organizirali javne predstavitve svojih kandidatur v Posavju in nas o njih pravočasno (vsaj tri dni pred dogodkom) obvestili. O ostalih kandidaturah bomo po uredniški presoji in v skladu s kadrovskimi možnostmi poročali na spletnem portalu www.PosavskiObzornik.si.

Da bi vsem organizatorjem volilnih kampanj in predvolilnih dogodkov omogočili možnost naročenih predstavitev kandidatov oziroma kandidatk ter njihovih programov za čim širši krog volivcev, smo pripravili ponudbo za predstavitve v Posavskem obzorniku in na portalu www.PosavskiObzornik.si. V skladu z Zakonom o volilni kampanji mora biti na vsaki naročeni objavi/oglasu naveden njen naročnik, ki tudi odgovarja za vsebino objave.

Za ponudbo s cenikom lahko organizatorji kampanj pokličete na telefon 07 49 05 780, 041 254 453 ali nam pišete po e-pošti marketing@posavje.info.

Posavski obzornik bo v času volilne kampanje pred lokalnimi volitvami izšel dvakrat, in sicer v četrtek, 25. oktobra 2018 (PO št. 22, naročila in rezervacije sprejemamo do petka, 19. oktobra), in v četrtek, 8. novembra 2018 (PO št. 23, naročila in rezervacije do petka, 2. novembra). O rezultatih volitev pa bomo poročali v številki 24, ki bo izšla v četrtek, 22. novembra 2018.

Direktorica Maruša Mavsar
« Nazaj na seznam

Več iz rubrike Pravila za spremljanje volitev

Trenutno še ni zapisov.
»

ne spreglejte