Časopis za pokrajino Posavje
25.06.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V Sevnici predvolilno soočenje pred državnozborskimi volitvami

Objavljeno: Sreda, 06.04.2022    Rubrika: Volitve v DZ RS Redakcija
Grad Sevnica00

V petek zvečer bo potekalo v Albert Felicijanovi dvorani na sevniškem gradu predvolilno soočenje kandidat in kandidatov 6. volilne enote v 7. volilnem okraju (Sevnica in Škocjan). Foto: arhiv PO

Mladinski svet občine Sevnica v sodelovanju s Študentskim klubom Sevnica in s podporo Rotaract kluba Sevnica pripravlja v petek, 8. aprila, ob 18. uri v dvorani Albert Felicijanovi dvorani na gradu Sevnica predvolilno soočenje kandidatk in kandidatov posameznih političnih strank, skupin in gibanj, ki se bodo na državnozborskih volitvah 24. aprila potegovali za svoje mesto in mesto svoje stranke v državnem zboru.

Svojo udeležbo na soočenju, ki ga bo povezoval Urban Culetto, univ. dipl. soc in univ. dipl. zgod., so potrdili Maša Brulc (NSi), Dejan Cesar (Naša dežela), Ana Jelančič (SD), Jernej Žnidaršič (Gibanje Svoboda), Tomaž Lisec (SDS), Nives Matjan (LMŠ), Sašo Jejčič (Levica), Hermina Ocvirk (Lista Borisa Popoviča - Digitalizirajmo Slovenijo) in Dušan Šiško (SNS). Predvolilno soočenje bo posvečeno aktualni politični situaciji, volilnim programom strank in problematiki mladih.

S. R.

#povezujemoposavje

 
« Nazaj na seznam