Časopis za pokrajino Posavje
14.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

S podporo družbeno koristnih projektov do kakovostnejšega sobivanja

Objavljeno: Ponedeljek, 24.01.2022    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
Rožnati tek za življenje, Europa Donna Slovenija, Sevnica

Podpora društvu Europa Donna Slovenija in udeležba na dogodku Tek za življenje, namenjenem osveščanju o raku dojk, o pomenu zdravega načina življenja ter zgodnjega odkrivanja in učinkovitega zdravljenja bolezni.

Ob zaključku leta navadno naredimo pregled preteklih dogodkov. Pregled vsega, kar se je v prejšnjem letu pripetilo. Poročila in bilance kažejo, kam je bil usmerjen naš fokus in čemu smo posvečali svoj čas in energijo.

Splošna bolnišnica Brežice - prenovljena operacijska dvorana

Sredstva, dodeljena SB Brežice, so bila namenjena prenovi operacijske dvorane in nakupu nove medicinske opreme.

V družbi HESS se zavedamo naše odgovornosti – ne le do proizvodnje varne, zanesljive in konkurenčne električne energije iz obnovljivih virov vode in sonca, temveč tudi do širše družbene skupnosti, zaposlenih, njihovih družin, lokalnih skupnosti in okolja, v katerem aktivno delujemo in ga hkrati sooblikujemo. Prevzemamo odgovorno vlogo pri razvoju krajev in mest ter se tudi s finančno podporo vključujemo v različne projekte, ki omogočajo napredek in izboljšujejo kakovost življenja prebivalcev.
Čoln PGE Krško

Sredstva so bila namenjena tudi nakupu čolna, ki bo gasilcem PGE Krško olajšal reševanja in akcije na vodah.


V preteklem letu smo tako ponosni na različna sodelovanja s šolami, športnimi in umetniškimi društvi, društvi invalidov, upokojencev, turističnimi in planinskimi društvi, ribiškimi družinami, zdravstvenimi domovi in bolnišnicami. Še naprej se veselimo uspešnih skupnih zgodb in projektov, ki bodo vsem nam zagotovili kakovostnejše sobivanje.

Sredstva, dodeljena Splošni bolnišnici Brežice, so bila namenjena prenovi operacijske dvorane in nakupu nove medicinske opreme. Dvorana, ki je bila urejena pred več kot 30 leti, glede na današnje standarde in normative ni več ustrezala opravljanju operativnih posegov. Z nabavo nove opreme bodo lahko v bolnišnici spekter operacij ter obseg dela na oddelku za kirurgijo in ginekologijo še povečali, predvsem pa operacije opravljali na manj invaziven način, kar bo bolnikom omogočalo hitrejše okrevanje po operativnem posegu.
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte