Časopis za pokrajino Posavje
14.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Teden posebej ugodnih kreditov v krški poslovalnici Addiko banke

Objavljeno: Petek, 20.01.2023    Rubrika: Ne spreglejte Sporočilo
Krško_Posebna ponudba kreditov
V poslovalnici Addiko banke Krško v tednu med 13. in 17. februarjem pripravljajo ekskluzivno ponudbo gotovinskih kreditov. Strankam, ki se bodo odločile za prenos poslovanja na Addiko banko, bodo ponudili znižano obrestno mero 6,49 %, s čimer lahko do želenih sredstev pridejo hitro, enostavno in še ugodneje.

Življenjskih situacij, v katerih potrebujemo finančno spodbudo ali oporo, je ogromno. Od večjih nakupov, plačila šolanja, obdarovanj, pa do premostitev finančno zahtevnih obdobij. Tega se dobro zavedajo v Addiko banki, kjer so poznani kot specialist za hitre in enostavne gotovinske kredite. Svojo pozicijo na tem področju dodatno krepijo s posebno ponudbo v krški poslovalnici, ki jo najdete v nakupovalnem središču Qlandia Krško.
 
V ponudbi poslovalnice Krško ob prenosu poslovanja med 13. in 17. februarjem strankam nudijo nižjo fiksno obrestno mero v višini 6,49 %. Krediti do višine 40.000 evrov z ročnostjo do 7 let bodo tako še ugodnejši – prav tako pa brez zapletenih postopkov odobritve in odvečne papirologije, ki sta zaščitna znaka Addiko banke. Ponudba velja za vse, nove in obstoječe stranke.
 
»Verjamemo, da bomo s posebno ponudbo kreditov marsikomu pomagali premostiti načrtovane izdatke. Pri tem ne sprašujemo, ali gre za  nakup zaloge kurilnega olja, popravilo avta ali valentinovo razvajanje. Ko ljudje potrebujejo kredit – pa naj gre za naše stranke ali stranke drugih bank - jim želimo stvari olajšati s ponudbo hitrih, zanesljivih in učinkovitih bančnih storitev,« je povedal Boštjan Tič, vodja poslovnega centra za poslovanje s prebivalstvom v poslovalnici Krško.
 
Informativni izračun kredita ob prenosu poslovanja; Znesek kredita: 10.000 EUR; Doba odplačevanja: 48 mesecev; Obrok: 148,45 EUR; Fiksna OM: 6,49 % EOM: 8,76 %; Stroški odobritve: 200 EUR; Stroški ocene rizika: 250,00 EUR; Skupaj za plačilo: 13.125,19 EUR; Izračun na dan: 18. 1. 2023.
 
KONTAKT ZA MEDIJE: Petra Kalan, petra.kalan@addiko.com, Tel: 041 783 338
 
O Addiko banki
 
Addiko banka je specialist za hitre in enostavne gotovinske kredite za prebivalstvo in financiranje malih in srednje velikih podjetij.  Ključ svojega uspeha gradi na ustvarjanju vrednosti za stranke in se osredotoča na tisto, kar je strankam res pomembno – hitre, preproste, zanesljive in učinkovite bančne storitve za vsak dan.


Vir: Epoha.si
« Nazaj na seznam
»