Časopis za pokrajino Posavje
29.11.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

16. seja Ocenjevalne komisije LAS Posavje

Objavljeno: Torek, 19.10.2021    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
LAS Posavje-seja ocenjevalne komisije

S seje ocenjevalne komisije

V ponedeljek, 18. 10., je v sejni sobi RRA Posavje, vodilnega partnerja LAS Posavje, potekala 16. seja ocenjevalne komisije LAS Posavje.

Osrednja točka seje je bilo odpiranje vlog operacij, ki so jih prijavitelji z območja LAS Posavje oddali na 4. javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Posavje v letu 2021 EVROPSKEGA SKLADA ZA REGIONALNI RAZVOJ (ESRR). Vodilni partner  LAS Posavje je na navedeni javni poziv v roku - do 14. 10. 2021 - prejel 3 vloge operacij. Predstavniki ocenjevalne komisije so na seji opravili pregled administrativne popolnosti vlog v skladu z navedenim dnevnim redom 16. seje OK LAS Posavje.

Dnevni red 16. seje OK LAS Posavje:
  1. Potrditev dnevnega reda
  2. Potrditev zapisnika 15. seje
  3. Imenovanje predsednika ocenjevalne komisije LAS Posavje za 4. javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Posavje v letu 2021 Evropskega sklada za regionalni razvoj.
  4. Predstavitev razpisne dokumentacije javnega poziva za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Posavje v letu 2021 Evropskega sklada za regionalni razvoj.
  5. Ugotavljanje administrativne popolnosti prispelih vlog na javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Posavje v letu 2021 Evropskega sklada za regionalni razvoj.
  6. Razno
Prijavitelji iz upravičenega območja so prijavili 3 partnerske operacije, ki jih bo ocenjevalna komisija pregledala ter ocenila njihovo ustreznost. Upravičenci bodo o rezultatih obveščeni v roku 60 dni od zaprtja javnega poziva oz. v mesecu decembru.

Vir: RRA Posavje
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

12.09.2019 | Redakcija

Solatarska ciza z Drnovega

05.07.2019 | Redakcija

Zdravje je na udaru tudi poleti