Časopis za pokrajino Posavje
10.07.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Avtohiša Kolmanič & Co. v Brežicah s prenovljenimi prodajnimi prostori

Objavljeno: Četrtek, 12.01.2017    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
avtohisa_kolmanic_prenovljeni_prostori6

Prenovljeni prostori brežiške poslovne enote Avtohiše Kolmanič in Co.

Avtohiša Kolmanič & Co. d.o.o., PE Brežice, ima odslej prenovljene prodajne prostore, ki so jih svojim strankam razkazali v teku današnjega dne. Prenova avtomobilskega salona v Brežicah pomeni neke vrste mejnik v podobi, ponudbi, viziji prihodnosti.

Simona Felser, direktorica (2)

Direktorica poslovnega sistema Flamin avto, kamor spada AH Kolmanič in Co., mag. Simona Felser

Brežiška PE AH Kolmanič & Co. je pooblaščeni prodajalec ter serviser za Opel in Kio ter serviser za znamko Chevrolet. Blagovna znamka Opel je na tej lokaciji prisotna že od leta 1995 in je bila v poslovni sistem Flamin avto skozi različne pravne oblike vključena leta 2002. Na lokaciji v Brežicah nudijo prodajo novih vozil predstavljenih znamk in zanimiv spekter rabljenih vozil, vulkanizerstvo, pralnico, servisna popravila.

Na priložnostnem odprtju je prijazna ekipa zaposlenih obiskovalce in stranke popeljala med nekaj novimi modeli avtomobilov (npr. Opel Mokka X), na voljo so bile testne vožnje ter foto in video predstavitev nove Opel Insignie, ki prihaja na trg spomladi. Na pomembnem dogodku za kolektiv AH Kolmanič & Co. sta bili navzoči tudi direktorica poslovnega sistema Flamin avto mag. Simona Felser in vodja PE Brežice Sonja Pajk.

R. R.
« Nazaj na seznam