Časopis za pokrajino Posavje
13.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Avtoline v Žadovinku gradi nov poslovni objekt

Objavljeno: Ponedeljek, 26.08.2019    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
avtoline_gradnja_poslovnega_objekta (5)

Nov poslovni objekt podjetja Avtoline nastaja poleg samopostrežne avtopralnice v Žadovinku.

V podjetju Avtoline so v mesecu juliju v Žadovinku, poleg samopostrežne avtopralnice, pričeli z gradnjo prvega novega poslovnega objekta, v katerega bodo preselili dejavnosti tehničnih pregledov in registracij vozil. Sklop teh storitev bodo razširili s pregledi tovornih vozil in preverjanjem skladnosti (homologacij) vozil. Nov objekt bo imel poleg pritličja še tri nadstropja, ki bodo namenjena opravljanju poslovnih dejavnosti najemnikov, eno nadstropje za dejavnosti športa in rekreacije, dve pa sta še na voljo, primerni za pisarne, razvojne laboratorije ali predavalnice.

Podjetje v letošnjem letu praznuje 55-letnico delovanja. Zaradi želje po razvoju so se v letošnjem letu odločili za veliko investicijo, ki jim bo omogočila, da svoje dejavnosti preselijo iz starega mestnega jedra Krškega in jih razvijajo na drugi, bolj primerni in strankam lažje dostopni lokaciji.

Gradnja, kot so nam sporočili, poteka po načrtih, v teh dneh so začeli s postavljanjem betonske konstrukcije, tako da selitev v nove prostore načrtujejo v začetku prihodnjega leta. Prodajni saloni vozil, nadomestnih delov in servis bodo zaenkrat ostali v mestnem jedru, v drugi fazi pa načrtujejo na isto lokacijo preseliti tudi te dejavnosti.

P. P./vir: Avtoline
« Nazaj na seznam
»