Časopis za pokrajino Posavje
5.03.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

CPT Krško vabi na brezplačna izobraževanja v turizmu

Objavljeno: Sreda, 20.01.2021    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
Krepitev kompetenc zaposlenih -oglas
Turizem je trenutno v zelo negotovi in neprijetni situaciji, vendar z optimizmom zremo naprej in upamo na čim hitrejše okrevanje in optimističen preobrat v drugi polovici leta. Sicer se bo veliko spremenilo, predvsem v komunikaciji z gosti in zagotavljanjem varnosti. Vse te spremembe bo potrebno vpeljati pred začetkom poslovanja.

Na drugem mestu poleg varnosti bo kvaliteta in seveda inovativna ponudba, ki bo pripeljala goste. Konkurenca v promociji in nagovarjanju obiskovalcev bo zelo visoka. Regija Posavje ima potencial, da se z avtentično ponudbo predstavi na trgu tudi najbolj zahtevnim gostom. 

V mesecu februarju in marcu smo za vas in vaše zaposlene pripravili sklop brezplačnih spletnih izobraževanj na temo krepitev kompetenc, dviga kakovosti in komunikacije. Vsem zaposlenim v turizmu želimo predstaviti tudi najboljše kar ponuja Posavje na področju kulture, aktivnosti v naravi in gastronomije, da bomo lahko samozavestno ponudili gostom ne samo lastne produkte, ampak vse top produkte Posavja. Spoznali boste tudi vse novosti, ki bodo rezultat projekta e-Gradovi Posavja in bodo popestrili ponudbo Gradov Posavja. 

Zagotovili smo najboljše predavatelje in primere dobrih praks, zato vas vljudno vabimo na IZOBRAŽEVANJA ZA ZAPOSLENE V TURIZMU IN GOSTINSTVU v operaciji e-Gradovi Posavja.

Prijave so možne na individualno predavanje ali na celoten cikel izobraževanj. Prijavijo se lahko zaposleni v gostinstvu in turizmu v regiji Posavje, število mest je omejeno. Delavnica (2.2.2021), ki jo izvaja Društvo Sommelier Slovenije je sklop dodatnega 70-urnega izobraževanja in je plačljivo. Izobraževanja bodo izvedena v okviru operacije E-Gradovi, ki jo vodi RRA Posavje. Izvajalec izobraževanj je CPT Krško!
 
Več informacij in prijave: ksenja.kragl@cptkrsko.si, www.cptkrsko.si

Vir: CPT Krško
« Nazaj na seznam