Časopis za pokrajino Posavje
14.05.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Cvetko Sršen novi predsednik uprave Telekoma Slovenije

Objavljeno: Sreda, 10.03.2021    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
Cvetko Sršen (2)

Cvetko Sršen (foto: arhiv PO)

Nadzorni svet Telekoma Slovenije je na današnji seji za novega predsednika uprave imenoval Cvetka Sršena. Slednji je na vodilni funkciji zamenjal Tomaža Seljaka, s čigar upravo je NS sklenil dogovor o prenehanju pogodbe o zaposlitvi

Cvetko Sršen, doma z Volovnika v občini Krško, je magister medkulturnega menedžmenta. Ima več kot 30 let delovnih izkušenj na področjih vodenja zaposlenih, vodenja, načrtovanja in izvajanja projektov, pospeševanja prodaje, priprave načrtov in analiz ter vodenja aktivnosti. Od leta 1987 je bil zaposlen v družbi Pošta Slovenije, od leta 2008 do leta 2015 kot direktor poslovne enote Novo mesto, od maja 2015 pa kot direktor združene poslovne enote Celje in Novo mesto, so navedli na spletni strani Ljubljanske borze, preko katere so novico sporočili iz družbe. Sršen je bil v letih 2010 in 2012 tudi kandidat stranke SDS na županskih volitvah v Krškem.

Seljaku ter članoma uprave Telekoma Vidi Žurga in Matjažu Beričiču je tako prenehal mandat, Tomažu Jontesu je bil zaupan nov mandat, nov član uprave pa je Mitja Štular. Nova uprava je štiriletni mandat nastopila z današnjim dnem, so še sporočili iz Telekoma Slovenije.

R. R., vir: rtvslo.si
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

26.04.2024 | Redakcija

15 pomladi Vite Marin

27.06.2021 | Redakcija

Življenje v vodi in ob njej