Časopis za pokrajino Posavje
28.02.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Danes predavanje na temo Dvig kakovosti ponudbe v gastronomiji

Objavljeno: Torek, 02.02.2021    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
okusi posavja 2020 (97)

Foto: arhiv PO

V Centru za podjetništvo in turizem Krško danes uradno pričenjajo z izobraževanjem na temo krepitev kompetenc zaposlenih v gostinstvu in turizmu za regijo Posavje v sklopu projekta e-gradovi.  

"Prvo izobraževanje bomo namenili teoretičnim osnovam za pridobitev certifikata sommelier I. stopnje, ki ga bomo v sklopu CPT Krško nadaljevali celo pomlad ter zaključili s praktičnim usposabljanjem in izpitom. Na to usposabljanje je prijavljenih 30 udeležencev.
 
Današnje predavanje je brezplačno in odprto za javnost. Vabimo vas, da se nam pridružite ob 15. uri na povezavi: https://www.sommelier-assoc.si/seminarji/. Vabilo lahko pošljete še komu, ki ga tematika zanima," sporočajo iz krškega zavoda. Sicer je za današnje predavanje prijavljenih že prek 50 udeležencev.

Vir: CPT Krško
« Nazaj na seznam