Časopis za pokrajino Posavje
18.08.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Do 8. septembra je odprt 4. javni poziv LAS Posavje za sklada EKSRP

Objavljeno: Četrtek, 09.06.2022    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
travnik (3)

Fotografija je simbolična.

Potencialne prijavitelje projektov za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Posavje v letu 2022 obveščamo, da je Regionalna razvojna agencija Posavje, kot vodilni partner LAS Posavje, v sredo, 8. junija, objavila 4. javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Posavje v letu 2022 – Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP).

Namen javnega poziva EKSRP je izbor projektov, katerih rezultati prispevajo k uresničevanju Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Posavje in sofinanciranje njihovih stroškov. Višina razpoložljivih sredstev za sofinanciranje znaša 172.690,75 EUR.

Delež sofinanciranja upravičenih stroškov sklada EKSPR za operacije z dodano vrednostjo, kot so skupni interes, skupina upravičencev, dostop javnosti do rezultatov operacije, inovativne značilnosti operacije na lokalni ravni, je 85 odstotkov.
 
Prijavitelji so lahko fizične osebe in pravne osebe, ki imajo stalno bivališče oziroma sedež, registrirano izpostavo, podružnico, organizacijsko/poslovno enoto na območju občin Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče in Sevnica.
Javni poziv je odprt do četrtka, 8. septembra 2022.

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na spletni strani RRA Posavje Regionalna razvojna agencija Posavje (rra-posavje.si) in LAS Posavje: 4. javni poziv EKSRP (las-posavje.si).

Verjamemo, da se v povezavi z izpolnjevanjem vlog za prijavo operacij na javni poziv porajajo številna vprašanja, zato vas vabimo, da se dogovorite za svetovanje, ki vam bo v pomoč pri pripravi vloge. Dodatne informacije o javnem pozivu LAS Posavje daje vodilni partner LAS Posavje, t. j. RRA Posavje, in sicer:
- vsak delovnik med 9. in 14. uro po telefonu 07 488 10 43 in 07 488 10 40,
- po elektronski pošti: las.posavje@rra-posavje.si
- osebno po predhodnem dogovoru na sedežu vodilnega partnerja, Regionalna razvojna agencija Posavje, CKŽ 2, 8270 Krško. 

Vir: RRA Posavje
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte