Časopis za pokrajino Posavje
4.03.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Erasmus za mlade podjetnike

Objavljeno: Četrtek, 24.11.2016    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
erasmus_za_mlade_podjetnike_logo
Erasmus za mlade podjetnike - program je priložnost za spoznavanje in ustvarjanje uspešnih partnerstev z mladimi podjetniki ter prenos strokovnega znanja.

Želite razširiti svoje poslovanje ali vstopiti na nove evropske trge? Želite navezati stike z drugimi podjetniki? Vas zanima, kako bi razvili in preizkusili nove zamisli za svoje podjetje?

Potem je Erasmus za mlade podjetnike pravi program za vas!

Erasmus za mlade podjetnike je program izmenjave podjetnikov, ki ga financira Evropska unija. Oseba, ki jo gostite, dobi finančno podporo, vaše podjetje pa nima nobenih stroškov. To vam daje priložnost za izmenjavo izkušenj z novimi podjetniki, ki bodo delali z vami v vašem podjetju. Izmenjava traja od enega do šestih mesecev.

Zakaj gostiti novega podjetnika?
Mladi zagnani podjetnik bo dal vašemu podjetju nov zagon s svojimi idejami in veščinami. Pridobili boste znanje o drugih evropskih trgih in razvili svojo mrežo mednarodnih stikov, ne da bi zapustili lastno podjetje. Izmenjava je dobro izhodišče za iskanje novih priložnosti za vaše podjetje

Vabljeni na brezplačno predstavitev programa, ki bo v Mestni hiši Brežice, CPB 22, 8250 Brežice (vhod poleg Upravne enote Brežice), v torek, 6. 12. 2016, ob 17:00.

Z nami bosta:
- Amna Potočnik, vodja organizacijske enote mednarodno sodelovanje pri regionalni razvojni agencije – MRA. Je strokovnjakinja na področju mednarodnih projektnih prijav, upravljanju z mednarodnimi projekti, podjetniškem svetovanju ter aktivna v podpori podjetništvu, inovacijam, kreativnosti in internacionalizaciji;
- Borut Jurišić, večletni sodelavec Mariborske razvojne agencije, manager odprtega inoviranja in strokovnjak s področja upravljanja mednarodnih projektov.

Prijava
Prijave na brezplačno predavanje so obvezne. Prijave se lahko preko spodnjega obrazca, ki se nahaja na spletni strani www.pcbrezice.si, do 2. 12. 2016 oziroma do zapolnitve prostih mest v predavalnici.

Več informacij dobite tudi na: info@pcbrezice.si oz. na 05/90 83 794 - Karli Vertovšek

Po predavanju sledi degustacija Dularjevih vin, z gostom, vinarjem Bogdanom Dularjem v avli Mestne hiše Brežice.

Vir: ZPTM Brežice, enota CPT
 
« Nazaj na seznam