Časopis za pokrajino Posavje
18.05.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Evrosadova Tržnica – lokalni ponudniki na enem mestu

Objavljeno: Nedelja, 21.02.2021    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
evrosad1.
Potem ko so v začetku lanskega leta v začasnem prostoru nasproti sedeža uprave odprli t. i. Evrosad Tržnico, so v podjetju Evrosad pred kratkim odprli vrata nove trgovine, v kateri lahko najdete pestro ponudbo lokalno pridelanega sadja, zelenjave in različnih izdelkov.

Ambient je nekaj posebnega in kupcu daje občutek domačnosti, velika pridobitev pa je tudi direktna povezava z njihovo hladilnico, zaradi katere lahko poskrbijo za hladno verigo, kar pomeni več svežine in najvišjo možno kakovost sadja in zelenjave izključno slovenskega porekla, poudarjajo v Evrosadu.
evrosad2.

Veliko informacij lahko njihovi kupci dobijo na socialnih omrežjih, celotna ponudba pa se nahaja tudi na spletni strani www.evrosad.si/trznica. Sicer pa jih najdete na naslovu Cesta 4. julija 134, Krško, pri upravni stavbi zraven železniške proge, odprti so med tednom od 8. do 16. ure, ob sobotah pa od 8. do 12. ure.

V njihovi ponudbi najbolj izstopajo različne sorte jabolk in hrušk lastne pridelave, nekaj pa tudi iz pridelave lokalnih pridelovalcev na območju krške in sevniške občine, Arnovega sela in Artič. Pohvalijo se lahko tudi s široko ponudbo ekološko pridelanih jabolk, ki so prav tako na voljo skozi celo leto. Pri njih najdete tudi veliko sveže sezonske zelenjave, ki jo pridelujejo znane kmetije na območju od Velikega Mraševega in Broda v Podbočju vse do Šentjerneja. Da pa bi bila ponudba še bolj raznolika, so vanjo umestili tudi različne izdelke priznanih kmetij in pridelovalcev, med njimi tudi olja, kise, moke, sokove, izdelke iz medu, marmelade, različno suho sadje, testenine, domače likerje in žgane pijače, kar nekaj od teh je tudi ekološko pridelanih. V spomladanskem času bodo spet na voljo sadike zelenjave, sadnega drevja in robidnic. Ponudbo bodo še naprej širili, ker želijo svojim kupcem približati karseda pestro izbiro ter jim tako prihraniti čas in denar, saj bodo vse lahko našli na enem mestu in po zelo konkurenčnih cenah.

Vir: Evrosad
« Nazaj na seznam