Časopis za pokrajino Posavje
27.01.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Hranilnica LON odprla poslovalnico v Krškem

Objavljeno: Četrtek, 22.09.2016    Rubrika: GOSPODARSTVO Redakcija
lon krsko (18)

Z leve: dr. Jaka Vadnjal, Nastaša Solomun in Robert Žerjav ob predaji donacije Društvu Sonček Posavje

Danes dopoldan je v krškem Hotelu City odprla vrata poslovalnica Hranilnice LON. Pred devetimi leti, prav tako v septembru, je v letu 1992 ustanovljena Hranilnica LON iz Kranja odprla poslovno enoto v Brežicah, danes pa se je tej kot druga poslovalnica na območju Posavja in 15. poslovna enota v verigi hranilnice pridružila še poslovalnica v Krškem. 

Kot je dejal ob otvoritvi predsednik uprave Hranilnice LON dr. Jaka Vadnjal, hranilnica vse od ustanovitve beleži rast, stalen razvoj in povečuje obseg poslovanja, s ponudbo cele palete bančnih storitev pa je uspešna in konkurenčna večjim bančnim sistemom, saj vsa leta gradi poslovanje na medsebojnem zaupanju s strankami na Ljubezniv, Oseben Način, kar je tudi slogan in kratica hranilnice. Ob poslovnem prihodu v Krško so to izkazali tudi z donatorsko gesto, saj so Društvu za cerebralno paralizo Sonček Posavje donirali ček v vrednosti 1.500 evrov. V društvu bodo sredstva, kot je dejala njegova predsednica Nataša Solomun, porabili za aktivno preživljanje prostega časa njihovih članov oziroma za izvedbo njim prilagojenih športnih aktivnosti za ohranjanje ter razvijanje motoričnih in gibalnih sposobnosti. Uspešno poslovanje je vodstvu Hranilnice LON in Robertu Žerjavu, vodji poslovnih enot v Krškem in Brežicah, ob tej priložnosti zaželela tudi podžupanja Ana Somrak

Program je povezovala Bernarda Žarn, z glasbenim programom pa sta otvoritev enote, ki bo za stranke odprta vsak delavnik med 8.30 in 12.00 ter 13.00 in 16.30, popestrila vokalistka Maja Weiss in instrumentalist Robert Petan.

B. M. 
 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte