Časopis za pokrajino Posavje
17.10.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Komunala Brežice ponosna na certifikat Družbeno odgovoren delodajalec

Objavljeno: Petek, 17.09.2021    Rubrika: GOSPODARSTVO Sporočilo
Direktorica mag. Jadranka Novoselc na slavnostni podelitvi certifikatov

Direktorica mag. Jadranka Novoselc na slavnostni podelitvi certifikatov (foto: Matic Kremžar)

»Zelo smo ponosni na pridobljen certifikat Družbeno odgovoren delodajalec. Komunala Brežice vseskozi stremi k družbeno odgovornemu delovanju. Pridobljen pristopni certifikat je le potrditev, da vzdržujemo delovno okolje, ki temelji na dostojanstvu in spoštovanju vseh deležnikov,« je nad prejetjem certifikata navdušeno poudarila mag. Jadranka Novoselc, direktorica Komunale Brežice.

Dodala je, da je pridobljen certifikat prispevek k trajnostnemu razvoju, da bodo zaposleni še bolj zavzeti, pripadni in učinkoviti, ter kaže, da so jim zaposleni dragoceni in pomembni. »Zelo pomembno nam je, da zaposlenim izkazujemo občutek, da je njihovo delo pomembno, da lahko razvijajo potenciale in da jim s pomočjo ustreznih praks in ostalih ugodnosti omogočamo dobro počutje na delovnem mestu. S svojim delovanjem želimo prispevati k razvoju lokalnega okolja in skupnosti ter to prenesti tudi širše. Postavljene imamo visoke standarde etičnega vedenja in integritete, prav tako smo pripadni lokalnemu okolju,« je še izpostavila direktorica Komunale Brežice.

Javno podjetje Komunala Brežice je prejelo posebno priznanje za starejšim prijazno podjetje. Za svoje družbeno odgovorne aktivnosti je prejelo nagrado Horus 2017 – slovenska nagrada za družbeno odgovornost, za celostno upravljanje s človeškimi viri pa HRM projekt 2017. Upravlja sedem javnih vodovodnih sistemov, tri kanalizacijske sisteme (Brežice, Obrežje in Globoko), 182 ekoloških otokov za ločeno zbiranje odpadkov, pokopališče in tržnico v Brežicah, občinske in zasebne večstanovanjske objekte ter poslovne prostore. Glavno poslanstvo podjetja je ljudem omogočiti osnovne življenjske dobrine, kot je neoporečna pitna voda.

Vir: Komunala Brežice
 
« Nazaj na seznam
»